Avoin yo, Lukiolaisten akateemisten taitojen vahvistaminen: Mind the Gap, lv. 2019-2020

Osallistujan odotetaan vahvistavan kurssin aikana akateemisia tekstitaitojaan sekä englannin että suomen kielellä.

Kurssilla tutustutaan korkea-asteella tarvittaviin akateemisiin lukemisen ja kirjoittamisen tarpeisiin ja erilaisiin akateemisissa maailmassa käytettäviin tekstilajeihin. Kurssilla tutustutaan myös korkea-asteen koulutuksen (ammattikorkeakoulu ja yliopisto) toimintaympäristöihin ja siihen, minkälaista korkea-asteella opiskeleminen on. Lisäksi kurssin aikana vahvistetaan valmiuksia osallistua englannin sekä äidinkielen ja kirjallisuuden ylioppilaskokeeseen.

Opiskeletko lukiossa? Jyväskylän yliopiston lukiolaisille suunnatuissa opinnoissa voit tutustua yliopisto-opiskeluun ja eri tieteenalojen opintoihin. Lue lisää lukiolaisille tarjottavista opinnoista: www.avoin.jyu.fi/fi/opintotarjonta/opinnot-lukioille