Avoin yo, Organisaatioviestintä, lv. 2020 - 2021

Lähiopetus, Etäopetus

Opiskelija

• ymmärtää työelämän viestinnän lähtökohdat ja osaa arvioida niitä
  • tuntee keskeiset ryhmän vuorovaikutuksen käsitteet sekä tuloksellisen tiimityön lähtökohdat
  • ymmärtää vuorovaikutusosaamisen merkityksen työelämässä
  • osaa määrittää viestintä- ja mediatyön toimintaympäristöjä sekä tunnistaa omia tavoitteitaan työelämässä.

Opintojaksolla perehdytään organisaatioviestinnän keskeisiin käsitteisiin ja näkökulmiin. Opintojaksolla tutustutaan erilaisiin yhteistyötapoihin ja -rakenteisiin, kuten ryhmiin, tiimeihin ja verkostoihin, sekä tarkastellaan vuorovaikutusosaamisen merkitystä työelämässä. Lisäksi opintojaksolla käsitellään viestinnän ja journalismin digitalisoituvia työympäristöjä.

Opintojakso on osa viestinnän ja median perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• journalistiikka
  • yhteisöviestintä
  • viestinnän ja median perusopinnot
  • puheviestintä