Avoin yo, Perheen voimavarat ja tuki, lv. 2020 - 2021

Etäopetus
75,00 Euroa

Opiskelija oppii tarkastelemaan sekä perhettä että vanhemmuutta perhearjessa ja perhekontekstissa teorioiden ja tutkimusten kautta. Hän ymmärtää perheessä olevaa erityistilannetta perheen voimavarat ja tuen tarpeet huomioiden. Opiskelija oppii tarkastelemaan ja pohtimaan perheen tukemisen keinoja soveltavasta näkökulmasta.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2020 kesään 2021 ja suorittaa sen etäopiskellen.

Opintojaksolla tarkastellaan perheen ja vanhemmuuden haasteita, mahdollisuuksia ja tuen tarpeita perhearjessa sekä erilaisissa elämäntilanteissa. Opintojakso tarjoaa tietoa perheen ja ammattilaisten yhteistyöstä, perheen voimavaroista ja tuen keinoista eri näkökulmista katsottuna. Teemoina ovat esimerkiksi vammaisuus, käyttäytymisen haasteet, maahanmuuttajuus, päihdeongelmat ja ero perheessä.

Opintojakso on osa perheopintojen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• perheopinnot