Avoin yo, Perhesuhteet, lv. 2020 - 2021

Etäopetus
75,00 Euroa

Opiskelija oppii tuntemaan perheen kiintymys- ja vuorovaikutussuhteita elämänkulun eri vaiheissa. Opiskelija oppii hyödyntämään tutkimustietoa ajattelussaan ja kirjoittamisessaan.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2020 kesään 2021 ja suorittaa sen etäopiskellen.

Opintojaksolla tutustutaan perheeseen ja sen suhteisiin elämänkulun eri vaiheissa. Keskeisiä sisältöjä ovat perheen elämänkulku, perheen kiintymyssuhteet ja perheen vuorovaikutus. Niitä tarkastellaan valinnaisessa, syventävässä teemassa erityisesti parisuhteen, vanhemmuuden, sisaruuden tai isovanhemmuuden näkökulmasta.

Opintojakso on osa perheopintojen perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• perheopinnot