Avoin yo, Terveystieteiden opiskelu ja asiantuntijuus, lv. 2019-2020

Etäopetus

Opintojakson lopussa opiskelija:

• hahmottaa terveystieteiden opiskelun luonteen, opintojen keskeiset sisällöt sekä kokonaisrakenteen,
  • osaa suunnitella ja arvioida omaa oppimistaan ja opiskeluaan sekä ymmärtää oman roolinsa asiantuntijuutensa kehittämisessä,
  • on aloittanut osaamistavoitteiden saavuttamisen seuraamisen portfolion avulla,
  • hahmottaa opiskelun merkityksen ja mahdollisuudet oman asiantuntijuutensa suuntaamisessa ja
  • jäsentää terveystieteiden asiantuntijan työllistymismahdollisuuksia ja työtehtävien osaamisvaatimuksia.

Terveystieteiden perusopinnot aloitetaan tällä opintojaksolla. Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain sekä suorittaa sen etäopiskellen.

• Oppiaineen rakenne
  • HOPS
  • Portfolio

Opintojakso on osa terveystieteiden perusopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• terveyden edistäminen
  • terveyskasvatus