Avoin yo, Työ- ja organisaatiopsykologia II, lv. 2020 - 2021

Etäopetus

Opintojakson suoritettuaan opiskelija on perehtynyt työ- ja organisaatiopsykologian peruskäsitteisiin ja teorioihin sekä tuntee niiden viimeaikaista tutkimusta. Opiskelija tunnistaa ja ymmärtää työhyvinvoinnin pääkäsitteet ja niihin liittyvät teoriat. Lisäksi opiskelija tunnistaa ja ymmärtää työhyvinvoinnin riski- ja voimavaratekijät sekä yksilöllisten ja organisatoristen tekijöiden merkityksen työhyvinvoinnissa.

Voit ilmoittautua opintojaksolle milloin vain syksystä 2020 kesään 2021 sekä suorittaa sen etäopiskellen.

Opintojaksossa perehdytään työ- ja organisaatiopsykologian peruskäsitteistöön ja -teorioihin sekä alan ajankohtaisiin ilmiöihin ja niiden tutkimukseen erityisesti työhyvinvoinnin näkökulmasta.

Opintojakso on osa psykologian aineopintoja ja johtamisen aineopintoja. Tarkat tiedot opintojaksosta, sen suoritustavasta ja ilmoittautumisesta löytyvät avoimen yliopiston www-sivuilta.

• psykologia
  • organisaatiopsykologia