Avoimia yliopisto-opintoja Pihtiputaalla

Avoimet yliopisto-opinnot ovat lähelläsi. Voit opiskella verkon välityksellä tai lähiopetuksessa. Keski-Suomen seutukuntakaupungeissa tarjotaan mahdollisuutta opiskella paikallisessa opiskelijaryhmässä, jota ohjaa osaava yliopistonopettaja. Tutustu opintomahdollisuuksiin Pihtiputaalla!

Avoin yliopisto on avoin kaikille. Opinnot ovat joustavasti suoritettavissa, ja niihin ei ole pohjakoulutusvaatimuksia. Tutustu opintomahdollisuuksiin!

Vuonna 2021 avoin yliopisto tarjoaa mahdollisuutta opiskella liiketoimintaosaamisen perusopinnot paikallisessa ryhmässä hyvässä ohjauksessa.

Maksuttomat opinnot vuodeksi 2021 edellyttävät

Opiskele liiketoimintaosaamista ohjatusti paikallisessa ryhmässä

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi monipuolisilla ja käytännönläheisillä yliopisto-opinnoilla? Jyväskylän avoin yliopisto järjestää Pihtiputaalla liiketoimintaosaamisen perusopinnot vuonna 2021. Kokonaisuudessa opitaan tarkastelemaan yritysten ja organisaatioiden toimintaa eri näkökulmista, tunnistamaan alan ajankohtaisia kysymyksiä sekä arvioimaan liiketoiminnan vastuullisuutta. 

Avoimen yliopiston liiketoimintaosaamisen perusopintokokonaisuus (laajuus 28 opintopistettä, opintomaksu 420 euroa) tarjoaa erinomaista pohjaa liiketoiminnan kokonaisuuden ymmärtämiselle. Opintojen aikana opiskelija kehittyy liiketoiminnan asiantuntijana, joka ymmärtää aihealueen keskeiset teoriat ja osaa hyödyntää niitä omassa työssään. Opiskelu ei ole päätoimista ja se onnistuu esimerkikisi työn ohella.

  • Infotilaisuus Pihtiputaan aluelle tarjottavasta liiketoimintaosaamisen opetuksesta pidetään 7.12. klo 17. Tule kuulolle!

Pihtiputaalla ja sen lähialueilla asuville liiketoimintaosaamisen opiskelusta kiinnostuneille tarjotaan ryhmämuotoista ohjausta peruopintokokonaisuuden suorittamisen tueksi, mikäli opintoihin ilmoittautuu vähintään 10 henkilöä. Osaavan opettajan tuki ja ohjaus sekä samojen opintojen parissa opiskelevien vertaistuki auttavat opintojen suorittamisessa ja tuovat opiskeluun yhteisöllisyyttä. Ryhmässä tavoitellaan opintokokonaisuuden suorittamista puolentoista vuoden kuluessa.