Avoimia yliopisto-opintoja Viitasaarella

Avoin yliopisto tarjoaa yliopistotason opintojen opiskelumahdollisuuden Viitasaarella, muun muassa ohjaamalla paikallista opiskelijaryhmää opintojen suorittamisessa. Tarjonnalla pyritään vastaamaan alueen osaamistarpeisiin. Lue alta, millaisia opintoja alueelle on suunnitteilla.

Muistathan, että valtaosa JYU avoimen yliopiston opinnoista on opiskeltavissa verkon välityksellä. Alueellisesti tarjottavat opintomahdollisuudet tuovat paikallisesti tukea opintojen suorittamiseen. 

Tutustu opintomahdollisuuteen: Sosiaalityön perusopinnot 25 op

Sosiaalityön opiskelusta kiinnostuneiden on mahdollista jatkaa opintoja sosiaalityön perusopintoihin (25 op). Sosiaalityön perusopinnot toimivat johdatuksena sosiaalityöhön, sosiaalityön käytäntöihin ja yhteiskuntatieteelliseen ajatteluun. Mikäli alueelta löytyy kiinnostusta riittävästi (15 osallistujaa), on mahdollista muodostaa paikallinen opintoryhmä opiskelun tueksi. Korona-aikana ohjaus on verkkovälitteistä, ja opinnot on mahdollista suorittaa verkon välityksellä.

Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan sosiaalityön perusopinnot Viitasaarella paikallisesti ohjatussa ryhmässä, ennakkoilmoittaudu tästä linkistä. Mikäli ryhmä toteutuu, opetus alkaa keväällä 2021. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova, eikä siitä muodostu opinto-oikeutta. Sen avulla avoin yliopisto kartoittaa kiinnostuneiden määrää ja viestii ennakkoilmoittautuneille tarkemmin.

Osallistuminen teemailtaan otetaan huomioon Sosiaalityön johdantokurssin (5 op) osasuorituksena kevätlukukautena 2021. Tilaisuudessa kerrotaan tarkemmin johdantokurssin suorittamisesta.

Avoimen yliopiston opinnot ovat avoimet kaikille, eikä niihin ole pohjakoulutusvaatimuksia. Paikallisesti ohjattu ryhmä on erinomainen tuki opiskeluun.

Lisätietoja:
Helky Häkli: helky.l.hakli@jyu.fi

Tutustu sosiaalityön opiskeluun Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa: