Keski-Suomen alueen opintotarjonta JYU avoimessa

Keski-Suomen alueen seutukaupungit ovat avoimen korkeakouluopetuksen lähettiläitä. Ne tarjoavat puitteet opiskelulle sekä verkostoja, joista on iloa opintojen suorittamisessa ja hyödyntämisessä. Tule avointen opintojen pariin Jämsän, Äänekosken, Keuruun, Viitasaaren, Pihtiputaan ja Saarijärven seuduillla. Opintosi ovat siellä missä sinäkin.

Avoimet korkeakouluopinnot ovat avoimet kaikille opiskelusta kiinnostuneille. Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun avoimet opinnot tarjoavat muun muassa osaamista työelämään ja mahdollisuuksia tutkintotavoitteiseen opiskeluun Keski-Suomessa. Alueelle suunnattu opintotarjonta on suunniteltu yhdessä alueiden toimijoiden kanssa Keski-Suomen ja keskisuomalaisten osaamistarpeita ajatellen. 

Opintoja paikallisesti Keski-Suomessa

Alueellinen tarjonta tuo opinnot lähellesi, muun muassa paikallisiin hubeihin ja alueen omiin opiskeluryhmiin. Tutustu tarjontaan ja valitse opintosi!  Tältä sivulta näet JYU avoimen yliopiston opintotarjonnan Keski-Suomen seutukuntakaupungeissa. Tutustu myös avoimen ammattikorkeakoulun seutuopintoihin JAMKin sivuilla.

Alta löydät tarjottavat avoimen yliopiston opintokokonaisuudet ja osaamispaketit. Jälkimmäisistä voit koota juuri sinulle sopivan opintojen kokonaisuuden.

>> Perusopintokokonaisuudet Keski-Suomessa syksy 2022

Perusopintokokonaisuus on JYU:n opetussuunnitelman mukainen kokonaisuus alan opintoja. Keski-Suomen seututarjonnassa ne opiskellaan ohjatusti mutta joustavasti ryhmässä.

Sitova ennakkoilmoittautuminen perusopintokokonaisuuksiin elokuussa 2022 (tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin). Opintojen hinta 15€ / opintopiste. Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15 / ryhmä. 

Kasvatustieteen perusopinnot (25 op): ryhmänohjaus reaaliaikaisesti verkossa

  • Tarjolla kaikille seutukunnille: Opinnoissa hyödynnetään seutukuntien HUBeja opiskelijoiden kokoontumisissa esim. ryhmänohjaustilanteissa sekä vapaamuotoisemmissa opiskelutilanteissa
  • Sitova ennakkoilmoittautuminen perusopintoihin elokuussa 2022 Korppi-järjestelmässä

Vastuullisuus ja kestävä kehitys työelämässä -opinnot: ryhmänohjaus reaaliaikaisesti verkossa

  • Tarjolla kaikille seutukunnille: Opinnoissa hyödynnetään seutukuntien HUBeja opiskelijoiden kokoontumisissa esim. ryhmänohjaustilanteissa sekä vapaamuotoisemmissa opiskelutilanteissa
  • Sitova ennakkoilmoittautuminen opintoihin elokuussa 2022 Korppi-järjestelmässä

>> Osaamiskokonaisuudet ja muut opinnot Keski-Suomen aluetarjonnassa 2022-2023

Osaamiskokonaisuudet koostuvat valikoiduista avoimen yliopiston opintojaksoista, joista opiskelija voi koota juuri häntä kiinnostavan ja hyödyttävän opintojen kokonaisuuden. Haluatko työelämäosaamista? Työskenteletkö sosiaali- ja terveysalalla? Vai haluatko näkökulmia ihmisen elämänkulkuun ja hyvinvointiin? Tutustu ja innostu!

Valitse opintosi alla olevien kokonaisuuksien linkeistä ja ilmoittaudu! Näissä opinnoissa ei ole paikallista ohjausta tai ryhmää, mutta opintojen sisältöjä voidaan välittää paikallisten hubien kautta.

Henkilöstötyö ja johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -opintokokonaisuus

Valtaosa JYU avoimen opinnoista on opiskeltavissa verkon välityksellä. JYU avoimen koko valtakunnalliseen opintotarjontaan voit tutustua opinto-oppaassamme.

Opintojen hinta on 15 euroa opintopistettä kohti lukuun ottamatta maksuttomia opintojaksoja. 

Ota yhteyttä!