Avoimia yliopisto-opintoja Keuruulla

Avoin yliopisto on kartoittanut Keuruun alueella osaamistarpeita ja tarjoaa niihin vastaavia opintoja paikallisen ohjauksen mahdollisuudella. Lue alta mitä opintoja Keuruun alueelle on suunnitteilla. Tule mukaan, innostu opiskelusta ja kehitä osaamistasi akateemisilla opinnoilla.

Muistathan, että valtaosa JYU avoimen yliopiston opinnoista on opiskeltavissa verkon välityksellä. Alueellisesti tarjottavat opintomahdollisuudet tuovat paikallisesti tukea opintojen suorittamiseen.

Kasvatustieteen perusopinnot ohjatusti paikalliselle ryhmälle?

Mikäli Keuruulta ja sen lähialueelta löytyy riittävästi kiinnostusta kasvatustieteen perusopintojen suorittamiseen, avoin yliopisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella opinnot ohjatussa ryhmässä. Korona-aikana ohjaus on verkkovälitteistä, ja opinnot on mahdollista suorittaa verkon välityksellä. Opintoryhmä on erinomainen tuki opiskelussa.

Avoimen yliopiston kasvatustieteen perusopintojen kokonaisuus (laajuus 25 opintopistettä, opintomaksu 375 euroa) on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohessa. Kasvatustieteen perusopinnoissa tutustut varhaiskasvatustieteen, yleisen kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen näkökulmiin ja tutkimusaiheisiin. Perusopintojen jälkeen voit jatkaa opintojasi varhaiskasvatustieteen aineopintojen parissa.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Mirva Huovinen, mirva.e.huovinen@jyu.fi, 040 805 3112