Avoimia yliopisto-opintoja kotikulmillasi Keski-Suomessa

Haluaisitko tehdä korkeakouluopintoja omilla kotikulmillasi Keski-Suomessa? Tarjoamme avointa korkeakouluopetusta Keski-Suomen alueella yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun (Jamk) kanssa. Alueiden opiskeluryhmät kokoontuvat omalla paikkakunnalla, mahdollistaen yhdessä opiskelun ja ajatusten vaihdon. Tarjontaa rakennetaan alueellisen koulutustarpeen pohjalta yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa Äänekoskella, Keuruulla, Jämsässä, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Pihtiputaalla. Tutustu alueesi opintomahdollisuuksiin!

Avoimet korkeakouluopinnot ovat kaikille avoimia iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot ovat yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkintojen osia. Mikäli jatkat myöhemmin tutkintokoulutukseen, voit hakea opintojen sisällyttämistä tutkintoosi. Voit opiskella omaksi iloksi tai tavoitteellisemmin tilanteesi mukaan! Opiskelu avoimessa yliopistossa on joustavaa ja onnistuu esimerkiksi työn ohessa.

JYU avoimen yliopiston  opinnot Keski-Suomen seutukaupungeissa

Syksyllä 2022 tarjoamme Keski-Suomen seutukaupungeissa kaksi opintokokonaisuutta. Ilmoittaudu mukaan yksin tai kerää vaikka työyhteisöstäsi oma porukka! Opinnot toteutuvat, mikäli opintokokonaisuuteen ilmoittautuneita on vähintään 15.

Kasvatustieteen perusopinnot (25 op): ryhmänohjaus reaaliaikaisesti verkossa

Tarjolla kaikille seutukunnille: Opinnoissa hyödynnetään seutukuntien HUBeja opiskelijoiden kokoontumisissa esim. ryhmänohjaustilanteissa sekä vapaamuotoisemmissa opiskelutilanteissa

Vastuullisuus ja kestävä kehitys työelämässä -opinnot (15+ op): ryhmänohjaus reaaliaikaisesti verkossa

Tarjolla kaikille seutukunnille: Opinnoissa hyödynnetään seutukuntien HUBeja opiskelijoiden kokoontumisissa esim. ryhmänohjaustilanteissa sekä vapaamuotoisemmissa opiskelutilanteissa

Sitova ennakkoilmoittautuminen opintokokonaisuuksiin 1.-14.8.2022. Opintojen hinta 15€ / opintopiste.
Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15 / ryhmä.

Elinvoimaa koulutuksella -työelämäworkshop 30.8.2022 klo 14.00-15.30 etäyhteyksin (zoom)
Työnantaja: vaikuta korkeakoulutarjontaan alueellasi!
Millainen koulutus auttaa yritystäsi tai organisaatiotasi kasvamaan ja kehittymään? Mitä tulevaisuuden osaamistarpeita organisaatiossasi on ja miten voimme niihin vastata? Jyväskylän korkeakoulut järjestävät työnantajille suunnatun toiminnallisen työpajan, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa paikkakunnallasi tarjottavaan avoimeen korkeakoulutukseen. Webinaarissa kuullaan Jämsän kaupungin elinvoimajohtajan Anna-Liisa Juurisen ja Keski-Suomen liiton kehittämispäällikkö Kari Pirisen puheenvuorot. Fasilitaattorina toimii Anne Hakala Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Ilmoittaudu: https://link.webropol.com/ep/elinvoima

Ota yhteyttä!

JYU avoimen yliopiston maksuttomat opinnot

JYU avoimessa yliopistossa on useita maksuttomia opintojaksoja, jotka voit opiskella verkossa. Esimerkiksi Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssia voimme suositella kaikille, jotka haluavat vahvistaa akateemisia opiskelutaitojaan. Kurssi on tarjolla ympäri vuoden. 

Tutustu avoimen yliopiston koko opintotarjontaan

Valtaosa JYU avoimen opinnoista on opiskeltavissa verkon välityksellä. Opintojen hinta on 15 euroa opintopistettä kohti lukuun ottamatta maksuttomia opintojaksoja.

Edut opiskelijalle

Opinnoissa saat korkeakoulutasoista opetusta Jamkin ja Jyväskylän yliopiston asiantuntijoilta. Lisäksi saat oikeuden käyttää korkeakoulujen oppimateriaaleja, tietojärjestelmiä ja ohjelmistoja. Myös kirjastopalvelut ja kirjaston elektroniset aineistot ovat käytössäsi.

Mikäli suoritat tietyn opintokokonaisuuden kokonaan (21-26 op), saat kokonaisuutta koskevan todistuksen. Yksittäisten opintojaksojen suorittamisesta saat opinto-otteen. 

Tutustu myös Jamkin tarjontaan!

Keski-Suomen seutuopinnot koostuvat sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun (Jamk) että Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston (JYU avoin) opinnoista.

Opintoja Keski-Suomen seutukaupungeissa - JYU, Jamk, K-S liitto