Avoin ja maksuton kurssi kaikille: Orientaatio jatkuvaan oppimiseen

Maksuton Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssi sopii kaikille osaamistaan kehittäville. Pelillinen ja motivoiva kurssi on suunniteltu tukemaan opinnoissa onnistumista avoimessa yliopistossa. Tule mukaan oppimaan itsestäsi oppijana!

Orientaatio sinun opintoihisi

Tämä kurssi on suunniteltu sinulle. Se pitää sisällään tietoa ja harjoituksia, jotka auttavat sinua onnistumaan opinnoissasi ja saavuttamaan tavoitteesi. Orientaatio jatkuvaan oppimiseen on kaikille avoin ja maksutta suorittavissa ympäri vuoden.

Kurssin aikana tutustut niin akateemiseen opiskeluun kuin itseesi oppijana. Pohdit tavoitteitasi ja sitä, kuinka pääset niihin. Voit keskittyä kurssia suorittaessa juuri sinulle oppimisesi kannalta olennaisiin näkökulmiin. Tervetuloa innostavalle oppimatkalle, mm. omaa kuvaa heijastelevaan peilitaloon, mukaansa tempaavaan oppimisen karuselliin ja elämän vuoristorataan!

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen Maksuton kurssi kaikille

Kiitos,  kiitos, kiitos, kiitos tästä kickstartista! Sain tarvittavaa onnistumisen iloa, ja tästä on oikein hyvä jatkaa opintoihin. Todella erinomainen orientaatiokurssi, joka sopii oikeasti kenelle tahansa!
– opiskelijapalaute
Avoin ja maksuton kurssi kaikille: Orientaatio jatkuvaan oppimiseen


Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssi on

  • suunniteltu tukemaan sinua akateemisissa opinnoissa
  • opiskeltavissa etäopiskellen verkon välityksellä
  • tarjolla ympäri vuoden, tule mukaan!

Varmuutta ja intoa opiskeluun, tukea ja ratkaisuja haasteisiin

Kun suunnittelet opintojen aloittamista avoimessa, ilmoittaudu ensin tälle kurssille. Suosittelemme Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssia jokaiselle opiskelijallemme. Se auttaa hyvään alkuun, ohjaa valitsemaan sopivia tavoitteita ja suunnittelemaan omaa arkea ja opiskelua niiden saavuttamiseksi. Saat olennaisia vinkkejä myös vaikkapa akateemiseen kirjoittamiseen ja lukemiseen, opiskelun ydinasioihin. 

Pohdit kurssilla omia vahvuuksiasi ja haasteitasi. Tarkastelet itseäsi opiskelijana, mutta myös osana oman elämäsi ja elämäntilanteesi kokonaisuutta. Löydät jo valmiiksi ratkaisuja mahdollisiin ongelmakohtiin. 

Me haluamme, että sinä onnistut opinnoissasi. JYU avoin on tukena ja ohjaa eteenpäin. Tartu tähän tilaisuuteen!