Maksuttomat kurssit opintojesi tueksi: Orientaatio jatkuvaan oppimiseen 1 ja 2

Maksuttomat Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssit sopivat kaikille osaamistaan kehittäville. Motivoivat kurssit on suunniteltu tukemaan opinnoissa onnistumista avoimessa yliopistossa. Tule mukaan oppimaan itsestäsi oppijana!

Orientaatio sinun opintoihisi

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssit on suunniteltu sinulle. Ne ovat kaikille avoimia kursseja ja maksutta suorittavissa ympäri vuoden. Ilmoittaudu ja opiskele! 

Kursseista ensimmäinen, Orientaatio jatkuvaan oppimiseen 1, pitää sisällään tietoa ja harjoituksia, jotka auttavat sinua onnistumaan opinnoissasi ja saavuttamaan tavoitteesi. Kurssin aikana tutustut niin akateemiseen opiskeluun kuin itseesi oppijana. Pohdit tavoitteitasi ja sitä, kuinka pääset niihin. Voit keskittyä kurssilla juuri sinun oppimisesi kannalta olennaisiin näkökulmiin. Tervetuloa mm. omaa kuvaa heijastelevaan peilitaloon, oppimisen karuselliin ja elämän vuoristorataan!

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen 2 -kurssi edistää akateemisia opiskelutaitojasi: kriittistä ajattelua sekä tieteellistä lukemista ja kirjoittamista. Opit näitä taitoja videoiden, tekstien ja erilaisten tehtävien avulla. Tämä kurssi kannustaa sinua tarttumaan akateemisiin opintoihin ja kehittymään opiskelijana. Saat valmiuksia, joiden avulla edistät opintojasi. Ohjaamassa ovat avoimen yliopiston eri alojen opettajat ja asiantuntijat. 

Varmuutta ja intoa opiskeluun, tukea ja ratkaisuja haasteisiin

Kun suunnittelet opintojen aloittamista avoimessa, ilmoittaudu ensin tälle kurssille. Suosittelemme Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kursseja jokaiselle opiskelijallemme. Ne auttavat hyvään alkuun, ohjaavat valitsemaan itselle sopivia tavoitteita ja tarjoavat valmiuksia opiskelussa etenemiseen. Saat olennaisia vinkkejä myös akateemiseen kirjoittamiseen ja lukemiseen, opiskelun ydinasioihin.  

Me haluamme, että sinä onnistut opinnoissasi. JYU avoin on tukena ja ohjaa eteenpäin. Tartu tähän tilaisuuteen!

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen 1 Maksuton kurssi opiskelun suunnittelun tueksi

Kiitos,  kiitos, kiitos, kiitos tästä kickstartista! Sain tarvittavaa onnistumisen iloa, ja tästä on oikein hyvä jatkaa opintoihin. Todella erinomainen orientaatiokurssi, joka sopii oikeasti kenelle tahansa!
– opiskelijapalaute


Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssit ovat

  • suunniteltu tukemaan sinua akateemisissa opinnoissa
  • opiskeltavissa etäopiskellen verkon välityksellä
  • tarjolla ympäri vuoden, tule mukaan!
Maksuttomat kurssit opintojesi tueksi: Orientaatio jatkuvaan oppimiseen 1 ja 2