Täydennä osaamista työpaikallasi: Koulutus tuo kehittämisen mahdollisuuksia

Osaaminen on pääomaa niin työntekijälle kuin työnantajalle. Avoin yliopisto on osaamisen kehittämisen kumppani.  Haluamme tuoda uutta tutkittuun tietoon pohjautuvaa osaamista työpaikoille. Opiskelu avoimessa yliopistossa tukee työssä onnistumista. Ota yhteyttä. Me autamme suunnittelussa eteenpäin.

Osaamisen jatkuva kehittäminen on tärkeää organisaatioiden menestykselle, samoin kuin yksilöiden työuralla etenemiselle. Muuttuva työelämä haastaa osaamista - meillä on näihin haasteisiin ratkaisuja. 

Valtaosa aikuisten oppimisesta tapahtuu työssä ja työtehtäviä suorittaessa. Mitä, jos työarki ja tutkittu tieto olisi mahdollista yhdistää? Uuden oppiminen ja osaamista täydentävä koulutus ovat avaimia työn tavoitteiden saavuttamiseen. 

Avoimen yliopiston opinnot ovat avoimia kaikille, pohjakoulutukseen katsomatta. JYU avoimen opinnot palvelevat pääosin verkkovälitteisesti, ympäri vuoden, itsenäisesti opiskellen tai ryhmässä.

Avoin yliopisto on ammatillisen osaamisen täydentäjä, uuden asiantuntijuuden mahdollistaja ja tarvittaessa myös väylä korkeakoulututkintoon.

Oletko etsimässä täydennyskoulutusta? Tiesitkö, että sinunkin työyhteisösi voi kehittyä myös yliopistossa opiskellen? Olemme sinua varten.


Opiskelu avoimessa yliopistossa – joustavasti tarpeen mukaan, työn ohella: 

  • Laajat verkko-opiskelun mahdollisuudet, ilmoittautuminen ympäri vuoden
  • Opiskelu on mahdollista työn ohella, oman aikataulun mukaan
  • Valtaosassa oppiaineista opintomateriaali on saatavilla sähköisesti
  • Opiskele opintokokonaisuuksia tai yksittäisiä opintojaksoja tarpeen mukaan
  • Opintojen suoritustavoissa monia vaihtoehtoja
  • Opintojen hinta on 15 € / opintopiste. Tukisiko työnantaja osaamisen kehittämistä?


Tutustu avoimen yliopiston laajaan opintotarjontaan

Tule Suomen suosituimpaan avoimeen yliopistoon. Löydät opintojen sisällöt, opintojaksot, suoritustavat ja aikataulut oppiaineiden sivuilta ja opintotietojärjestelmästämme. Oppiaineiden yhteyshenkilöt ovat apunasi. Tutustu Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintotarjontaan.

Aikuiskoulutustuki mahdollistaa oppimista erilaisissa elämäntilanteissa

Täydennä osaamista työpaikallasi: Koulutus tuo kehittämisen mahdollisuuksia