Saksan kieli: Deutsch für die Zukunft -kurssi

Kertaa ja opi uutta! Opiskele maksuton saksan kurssi Deutsch für die Zukunft avoimessa yliopistossa verkon välityksellä. Kurssi sopii kaikille saksan kielestä kiinnostuneille, joilla on peruskielitaito hallussa. Kurssin voi opiskella vaikkapa osana toisen asteen opintoja, ja se toimii näyttöreittinä JYU:n tutkinto-opintoihin.

Maksuton kurssi saksan kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille

Opi uutta, kertaa ja syvennä saksan osaamistasi! Maksuton saksan kielen kurssi Deutsch für die Zukunft (2 op) on avoin kaikille ja opiskeltavissa verkon välityksellä. Opit saksan kielestä ja kulttuurista sekä kehität viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi. Kurssi palvelee kaikkia saksan kielestä kiinnostuneita, myös heitä, joilla on taustallaan saksan kielen perusosaaminen. 

Opiskele Deutsch für die Zukunft -kurssi osana muita opintojasi, vaikkapa jo toisen asteen, välivuoden tai muiden opintojen aikana. Kurssi auttaa myös mm. ylioppilaskirjoituksiin valmistautumisessa.

Saksan kieli: Deutsch für die Zukunft -kurssi

Tulevaisuutesi saksan osaajana!  Näyttöreitti saksan tutkinto-opintoihin

Ehkä haaveilet kielen ja kulttuurin opiskelusta yliopistossa? Deutsch für die Zukunft -kurssi voi olla näyttöreittisi saksan kielen ja kulttuurin yliopisto-opintoihin. Kurssilla hyväksytysti suoritettu näyttötehtävä korvaa todistusvalinnan ja valintakokeen hakukelpoisille hakijoille. Lisätietoa tästä näyttöreitin mahdollisuudesta saat kurssikuvauksesta sekä kurssille ilmoittauduttuasi kurssin vastuuopettajalta.