Avoin yliopisto tapahtumissa: Tule ja tutustu opiskelumahdollisuuksiin

Tapahtumat Olemme sinua varten! Tapahtumista saat tietoa ja tukea opintoihisi.

Tule mukaan Avoin opinnoille -tapahtumaan, jos

 • mietit uusien opintojen aloittamista tai haluat hahmotella seuraavia askelia opintoihin,
 • sinua askarruttaa se, millaista opiskelu avoimessa yliopistossa on,
 • haluaisit kuulla lisää jostain oppiaineestamme ja tavata sen opettajia, tai
 • kaipaisit tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen.

Tutustu avoimen yliopiston opintomahdollisuuksiin ja opiskeluun tapahtumissa. Katso alta lista tapahtumista, joissa avoimen väkeä on paikalla ja oppiainekohtaisista infotilaisuuksista.

Monissa tapahtumissa (mm. Avoin opinnoille) voit varata oman ohjausajan avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun.

JYU avoimen omat Avoin opinnoille -tapahtumat järjestetään verkko-ohjauksen lisäksi:

 • Helsingissä osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, Hki (Diak-kampuksen tiloissa)
 • Jyväskylässä Ruusupuistossa, Alvar Aallon katu 9

Syksyn infotilaisuudet oppiaineissa

Syys- ja lokakuun aikana eri oppiaineissa pidetään verkkovälitteisiä infotilaisuuksia, joista opiskelija tai opintoja suunnitteleva saa hyvät eväät opintojen aloittamiseen tai jatkamiseen. 

Avoin opinnoille -päivät syksyllä 2020: 

Syksyn Avoin opinnoille -ohjauspäiviä pidetään sekä etäohjauspäivinä että lähitapaamisina kokoontumisrajoituksia noudattaen. Aloitamme syksyn etäohjauksin. 

 • Marraskuussa Avoin opinnoille -etäohjauspäivä pidetään 4.11. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa. Ajanvaraus alkaa noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa.
 • Joulukuussa Avoin opinnoille -etäohjauspäivä pidetään 2.12. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa. Ajanvaraus alkaa noin 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Muistathan, että saat halutessasi ohjausta sinulle sopivana aikana myös ottamalla yhteyttä opintopalveluihimme: 040 576 7760 tai help.jyu.fi -palvelun lomakkeella

 • Avoin opinnoille -tapahtumassa 7.11.2019 pidetyn Tutkintotavoitteiset opiskelumahdollisuudet avoimessa yliopistossa -puheenvuoron materiaali (pdf-tiedosto).
 

Onnittelut avoimessa opiskelleille: Onnistuin opinnoissani -juhlat

Kun olet saavuttanut tavoitteesi JYU avoimissa yliopisto-opinnoissa, olet juhlan ansainnut. Onnistuin opinnoissani -juhla on sitä varten. Muutaman kerran vuodessa kokoonnumme juhlistamaan onnistumisia ja saavutuksia avoimissa yliopisto-opinnoissa, niin Jyväskylässä kuin Helsingissä.

Kevään 2020 Onnistuin opinnoissani -juhlat on valitettavasti siirretty koronan jälkeiseen aikaan. Kerromme tarkemmin, kun päivämääriä on tiedossa.

Lupaamme onnistujille lämpimät onnittelut, kahvit ja kukkaset sekä erityisen hetken, jona sinä ja avoimissa yliopisto-opinnoissa tekemäsi iso työ ovat juhlan aihe. Ole ylpeä opinnoistasi ja ilmoittaudu mukaan. Jokainen opiskelijamme määrittää tavoitteensa ja onnistumisensa itse. Toiselle se voi olla ensimmäisen yliopistokurssin suorittaminen, toiselle opintokokonaisuuden valmiiksi saaminen.

Onnistuin opinnoissani -juhla

Nähdään messuilla ja tapahtumissa:

Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Tule juttelemaan opintoasioista opettajiemme ja muiden avointen yliopisto-opintojen asiantuntijoiden kanssa. Olemme sinua varten:

 • Tapahtumien ajankohdat päivittyvät tapahtumanjärjestäjien tiedon mukaan
 • Syksyllä olemme mukana Work Goes Happy -tapahtumassa Oopperatalolla (30.8.), Helsingin Kuntamarkkinoilla 9.-10.9. ja Tampereen rekrytori/koulutorilla 16.9.

 

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua suostumuksesi. Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme.

Kun painat liity-nappia, siirryt tilauksen onnistumisesta kertovalle sivulle. Pääset takaisin painamalla selaimesi paluunappia.