Avoin yliopisto tapahtumissa: Tule ja tutustu opiskelumahdollisuuksiin

Tutustu avoimen yliopiston opintomahdollisuuksiin ja opiskeluun tapahtumissa. Katso alta lista tapahtumista, joissa voit tutustua avoimeen ja opintomahdollisuuksiin. Monissa tapahtumissa (mm. Avoin opinnoille -päivät) voit varata oman ohjausajan avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun.

Korona-aikana toimimme etäyhteyksin. JYU avoimen omat tapahtumat järjestetään verkko-ohjauksen lisäksi:

  • Helsingissä osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, Hki (Diak-kampuksen tiloissa)
  • Jyväskylän yliopiston Ruusupuistossa, Alvar Aallon katu 9

Tule mukaan Avoin opinnoille -tapahtumaan, jos

  • mietit uusien opintojen aloittamista tai haluat hahmotella seuraavia askelia opintoihin,
  • sinua askarruttaa se, millaista opiskelu avoimessa yliopistossa on,
  • haluaisit kuulla lisää jostain oppiaineestamme ja tavata sen opettajia, tai
  • kaipaisit tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen.

Avoin opinnoille -päivät:

Syksyn Avoin opinnoille -ohjauspäiviä pidetään sekä etäohjauspäivinä että lähitapaamisina kokoontumisrajoituksia noudattaen. Aloitamme syksyn etäohjauksin. .

Muistathan, että saat halutessasi ohjausta sinulle sopivana aikana myös ottamalla yhteyttä opintopalveluihimme: 040 576 7760 tai help.jyu.fi -palvelun lomakkeella.

  •  Avoin opinnoille -tapahtumassa pidetyn Tutkintotavoitteiset opiskelumahdollisuudet avoimessa yliopistossa -puheenvuoron materiaali (pdf-tiedosto tästä linkistä).

Educa 2021 verkossa 29.-30.1. klo 10-18

JYU avoin yliopisto on mukana verkkovälitteisillä Educa-messuilla 29.-30.1. Messujen ajan tavoitat JYU avoimen eri oppianeiden asiantuntijoita Educa-chatissa messusivullamme. Katso paikalla olevat henkilöt messusivulta. 

Onnittelut avoimessa opiskelleille: Onnistuin opinnoissani -juhlat

Kun olet saavuttanut tavoitteesi JYU avoimissa yliopisto-opinnoissa, olet juhlan ansainnut. Onnistuin opinnoissani -juhla on sitä varten. Muutaman kerran vuodessa kokoonnumme juhlistamaan onnistumisia ja saavutuksia avoimissa yliopisto-opinnoissa, niin Jyväskylässä kuin Helsingissä.

Onnistuin opinnoissani -juhlat on valitettavasti siirretty koronan jälkeiseen aikaan. Kerromme tarkemmin, kun päivämääriä on tiedossa.

Lupaamme onnistujille lämpimät onnittelut, kahvit ja kukkaset sekä erityisen hetken, jona sinä ja avoimissa yliopisto-opinnoissa tekemäsi iso työ ovat juhlan aihe. Ole ylpeä opinnoistasi ja ilmoittaudu mukaan. Jokainen opiskelijamme määrittää tavoitteensa ja onnistumisensa itse. Toiselle se voi olla ensimmäisen yliopistokurssin suorittaminen, toiselle opintokokonaisuuden valmiiksi saaminen.

Onnistuin opinnoissani -juhla

Nähdään messuilla ja tapahtumissa!

Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Tule juttelemaan opintoasioista opettajiemme ja muiden avointen yliopisto-opintojen asiantuntijoiden kanssa. Olemme sinua varten. Korona-aikana JYU avoimen yliopiston osallistuminen painottuu verkkovälitteisiin tilaisuuksiin. 

 


Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Klikkaa linkkiä ja tilaa JYU avoimen yliopiston uutiskirje. 

Uutiskirjeestä saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua suostumuksesi.

Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme.