Avoin yliopisto tapahtumissa: Tule ja tutustu opiskelumahdollisuuksiin

Tapahtumat Olemme sinua varten! Tapahtumista saat tietoa ja tukea opintoihisi.

Tule mukaan Avoin opinnoille -tapahtumaan, jos

  • mietit uusien opintojen aloittamista tai haluat hahmotella seuraavia askelia opintoihin,
  • sinua askarruttaa se, millaista opiskelu avoimessa yliopistossa on,
  • haluaisit kuulla lisää jostain oppiaineestamme ja tavata sen opettajia, tai
  • kaipaisit tukea ja tsemppiä opintojesi suorittamiseen.

Tutustu avoimen yliopiston opintomahdollisuuksiin ja opiskeluun tapahtumissa. Katso alta lista tapahtumista, joissa avoimen väkeä on paikalla ja oppiainekohtaisista infotilaisuuksista.

Monissa tapahtumissa (mm. Avoin opinnoille) voit varata oman ohjausajan avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun. JYU avoimen omat Avoin opinnoille -tapahtumat järjestetään:

  • Helsingissä osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, Hki (Diak-kampuksen tiloissa)
  • Jyväskylässä Ruusupuistossa, Alvar Aallon katu 9

 

Avoin opinnoille -tapahtumat keväällä 2020: 

Helsingissä:

  • Ke 5.2. osoitteessa Kyläsaarenkuja 2, 1. krs (Diak-kampus), teemoina tekoäly, avointen yliopisto-opintojen aloittaminen ja verkko-opiskelu. Lue lisää 5.2. Avoin opinnoille -tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Voit varata tapahtumaan henkilökohtaisen ohjausajan avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun.
  • to 2.4. ja ke 3.6. iltapäivä-/ilta-aikaan. Seuraa viestintäämme, paikka vahvistetaan myöhemmin. 

Jyväskylässä:

Luvassa puheenvuoroja aikuisen oppimiseen ja avoimiin yliopisto-opintoihin liittyen sekä mahdollisuus varata henkilökohtainen ohjausaika. Lisätiedot ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen päivitetään tälle sivulle lähempän tapahtumaa.

Muistathan, että saat halutessasi ohjausta sinulle sopivana aikana myös ottamalla yhteyttä opintopalveluihimme: 040 576 7760 tai help.jyu.fi -palvelun lomakkeella

  • Avoin opinnoille -tapahtumassa 7.11.2019 pidetyn Tutkintotavoitteiset opiskelumahdollisuudet avoimessa yliopistossa -puheenvuoron materiaali (pdf-tiedosto).
 

Onnittelut avoimessa opiskelleille: Onnistuin opinnoissani -juhlat

Kun olet saavuttanut tavoitteesi JYU avoimissa yliopisto-opinnoissa, olet juhlan ansainnut. Onnistuin opinnoissani -juhla on sitä varten. Muutaman kerran vuodessa kokoonnumme juhlistamaan onnistumisia ja saavutuksia avoimissa yliopisto-opinnoissa, niin Jyväskylässä kuin Helsingissä.

Keväällä 2020 Onnistuin opinnoissani -juhlia pidetään:

Lupaamme onnistujille lämpimät onnittelut, kahvit ja kukkaset sekä erityisen hetken, jona sinä ja avoimissa yliopisto-opinnoissa tekemäsi iso työ ovat juhlan aihe. Ole ylpeä opinnoistasi ja ilmoittaudu mukaan. Jokainen opiskelijamme määrittää tavoitteensa ja onnistumisensa itse. Toiselle se voi olla ensimmäisen yliopistokurssin suorittaminen, toiselle opintokokonaisuuden valmiiksi saaminen.

Onnistuin opinnoissani -juhla

Nähdään messuilla ja tapahtumissa:

Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa. Tule juttelemaan opintoasioista opettajiemme ja muiden avointen yliopisto-opintojen asiantuntijoiden kanssa. Olemme sinua varten:

Oppiaineiden tulevat infotilaisuudet Helsingissä tai verkon välityksellä: 

Terveystieteiden yhteisten opintojen perehdytys, kevät 2020
Perehdytys verkon välityksellä torstaina 23.1.2020 klo 17.30-18.30. Kirjautuminen omalla etunimellä klo 17.25 alkaen osoitteeseen https://connect.jyu.fi/avointerveystieteet/

Terveystieteiden perusopintojen perehdytys, kevät 2020
Perehdytys verkon välityksellä torstaina 23.1.2020 klo 17.00-18.30. Kirjautuminen omalla etunimellä klo 16.55 alkaen osoitteeseen: https://connect.jyu.fi/avointerveystietee

 

Tilaa avoimen yliopiston uutiskirje

Saat tietoa avoimen ajankohtaisista asioista ja vinkkejä avoimen yliopiston opintotarjonnasta sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Voit koska tahansa perua suostumuksesi. Tutustu myös tietosuojailmoitukseemme täällä.

Kun painat liity-nappia, siirryt tilauksen onnistumisesta kertovalle sivulle. Pääset takaisin painamalla selaimesi paluunappia.