Muuttuvan työelämän viestintä

Tempaudu viestimään! JYU avoimessa yliopistossa alkaa uusi Muuttuvan työelämän viestintä -opintokokonaisuus, jossa kehität viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi yhteisöllisesti ja jopa pelillisesti. Opintoihin saadaan 24.8. uusi ammatillista some-osaamista kehittävä verkkokurssi.

Työelämässä tarvitaan tulevaisuudessa yhä moninaisempaa vuorovaikutusosaamista. Movin ja avoimen yliopiston yhteistyönä tuottamilla Muuttuvan työelämän viestintä -opinnoilla kehität viestintätaitojasi nykymuotoiseen työelämään.

Viestintä (ja sen opiskelu) on parhaimmillaan yhteisöllistä

Virtaa viestintään työelämässä (5 op) tarjoaa tietoa työelämän viestintäilmiöistä, kuten erilaisissa tiimeissä toimimisesta ja rakentavasta palautevuorovaikutuksesta. 

Kurssi sopii niille, jotka ovat erilaisissa työelämän siirtymätilanteissa (kuten työpaikan vaihtaminen tai työhön palaaminen) sekä kaikille niille, jotka miettivät, millä taidoilla uudenlaisessa monikielisessä ja hybridissä työelämässä pärjää.

Ammattimaista otetta someen

Työelämän viestintä sosiaalisessa mediassa -kurssilla (3 op) pääset kasvattamaan some-osaamistasi: perehdyt sosiaalisen median viestintään ja kehität somestrategian esimerkiksi yrityksellesi, työpaikallesi, yhdistyksellesi tai itsellesi ammatillisen osaamisen näkökulmasta. Kurssilla voit keskittyä sosiaalisen median viestintään joko organisaation tai henkilöbrändin näkökulmasta.

Lisää viestintää lukuvuonna 2023–24

Muuttuvan työelämän viestintä -kokonaisuus päivittyy pian vielä kolmannella uutuuskurssilla, Vuorovaikutus ja työhyvinvointi (3 op).

Vuorovaikutus ja työhyvinvointi -kurssilla syvennytään vuorovaikutuksen merkitykseen työhyvinvoinnissa. Analysoi työyhteisön vuorovaikutusta ja tee työhyvinvointisuunnitelma kurssilla käsiteltyjä teemoja hyödyntäen.

Muuttuvan työelämän viestintä

Kaipaatko varmuutta viestintään, kohennusta kielitaitoosi tai tähtäätkö yliopistotutkintoon?