14.06.2018

Opiskelijapalveluiden ke­sä­n aukioloajat ja pal­ve­lut

25.6.-13.7. ja 23.-27.7. palvelemme klo 12-15. Tänä aikana sovi tapaamisesta etukäteen ottamalla yhteyttä opiskelijapalveluihin puhelimitse tai sähköpostitse. 16.-20.7. opiskelijapalvelumme ovat suljettuna.

Kesällä pystymme palvelemaan sinua monissa asioissa mutta vähän tavallista rajatummin.

Voimme auttaa sinua mm. ilmoittautumiseen, opintojen perumiseen sekä maksuihin liittyvissä yleisissä asioissa.

Voimme toimittaa sinulle virallisen opintosuoritusotteen, mutta opintokokonaisuustodistus on mahdollista saada vasta elokuussa.

Lomien jälkeen elokuussa pystymme tarjoamaan jälleen tutkintotavoitteista tai opintojen sisällöllistä ohjausta. Myös opinto-oikeuden pidennysanomuksia ja AHOT-hakemuksia käsitellään seuraavan kerran elokuussa. Silloin onnistuu myös TE-toimiston lomakkeiden täyttö ja aineopintojen edeltävien opintojen tarkistus.

JY:n tutkinto-opiskelijaksi hakemista tai yliopistoon ilmoittautumista koskevissa asioissa ota yhteyttä yliopiston opiskelijapalveluihin.

Aurinkoista kesää!