Avoin yliopisto Kokkolassa: Opintoja ja ohjausta sinulle

Avoin yliopisto on lähelläsi, Kokkolan yliopistokeskuksessa. Saat Kokkolassa avoimen yliopiston palveluita niin yliopistokeskuksen tiloissa kuin etäyhteyksin. Henkilökuntamme Kokkolassa, niin opetuksessa, ohjauksessa kuin opintopalveluissa, on sinua varten.

Mitä sinä haluat opiskella? JYU avoimen yliopiston laaja tarjonta on ulottuvillasi myös Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa. Kokkolassa toimii osa henkilöstöstämme, joka opettaa, auttaa opintojen suunnittelussa ja vastaa kysymyksiisi avoimiin yliopisto-opintoihin liittyen. 

Kokkolan yliopistokeskuksessa laaja tarjonta avoimia opintoja

Ulottuvillasi on koko JYU avoimen tarjonta, johon kuuluu opintoja kaikista kuudesta Jyväskylän yliopiston tiedekunnasta. Kiinnostaako kasvatustiede tai psykologia? Ehkä bio- ja ympäristötieteet tai informaatioteknologia? Vai nuorisotutkimus tai sosiaalityö? Tutustu tarjontaamme ja valitse opintosi. Opintoihin ilmoittaudutaan kurssikohtaisesti. 

Millainen opintojen suoritustapa sopii sinulle?

Avoin yliopisto on avoin kaikille, ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Kokkolan yliopistokeskuksessa on tarjolla myös lähiopetusta tietyissä oppiaineissa, joskin epidemiatilanteen sallimissa rajoissa. Valtaosa opinnoista on opiskeltavissa etäyhteyksin. Saat opintoihisi hyvän tuen myös verkon välityksellä. Useimmilla opintojaksoilla voit myös valita suoritustavan, jolla opiskelet. Jos pidät itsenäisestä työskentelystä, oppimistehtävä voi olla sinulle hyvä vaihtoehto. Verkkokurssilla taas pääset reaaliaikaisiin verkkotapaamisiin ja keskustelemaan opintoryhmäsi kanssa. 

Opintoneuvoja ja opintopalvelut palvelevat Kokkolassa

Kysy kun on kysyttävää! Olemme sinua varten. Opintopalvelutiimimme toimii niin Kokkolassa kuin Jyväskylässä. Jos kaipaat ohjausta opinnoissasi tai tukea opintojen suunnitteluun, muista maksuttoman ohjauksen mahdollisuus. Autamme sinua opintojen suunnittelussa jo ennen opintojen alkua. Tutkintotavoitteisten opintojen suunnittelussa opintoneuvojamme ovat tukenasi. 

Opiskele tutkinto Kokkolassa

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius tarjoaa aikuisille suunnattua tutkintokoulutusta viidellä tieteenalalla: informaatioteknologia, kasvatustieteet, kauppatieteet, sosiaalitieteet ja soveltava kemia. Kaikkien Kokkolan tutkinto-ohjelmien hakijoilta vaaditaan aiempia yliopisto-opintoja (joihinkin koulutuksiin myös aiempi korkeakoulututkinto tai työkokemusta). Avoimessa yliopistossa voit opiskella väyläopintoja ja maisteriopintoihin hakeutumiseen vaadittavia opintoja.