Tervetuloa aloittamaan jatkuvan oppimisen polku!

Maksuton Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssi on johdanto opiskeluun avoimessa yliopistossa. Tule mukaan oppimaan itsestäsi oppijana avoimen yliopiston huvipuistoon! Pelillinen ja motivoiva kurssi auttaa sinut alkuun opinnoissasi ja tukee onnistumistasi.

Hae horisonttia orientaatiokurssilta

Oletko pitkään miettinyt, että olisi hauskaa ja hyödyllistä taas tarttua opiskeluun? Onko matkalla kuitenkin jonkinlaisia esteitä tai hidasteita? Eikö sopivaa kurssia tai alaa ole tullut vielä eteen? Jännittääkö paluu opintojen ääreen?

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssin (1 op) aikana tutustut niin akateemiseen opiskeluun kuin itseesi oppijana. Voit keskittyä kurssilla juuri sinun oppimisesi kannalta olennaisiin näkökulmiin.

Aloita kurssi vaikka heti!

Kaikille avoin ja maksuton opintojakso pitää sisällään tietoa ja mukavia harjoituksia, jotka auttavat sinua onnistumaan opinnoissasi ja saavuttamaan tavoitteesi. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä, niin pääset aloittamaan.

Kun sinulla on tarvittavat tunnukset, voit kirjautua kurssille eli huvipuistoalueelle Moodlessa, joka on yliopiston verkko-oppimisympäristö. Tarvittaessa katso ohje kirjautumiseen. Ongelmatilanteissa saat lisää ohjeita ja voit ottaa meihin yhteyttä HelpJYU-palvelussa.

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen

Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssi...

  • auttaa sinut alkuun avoimen yliopiston opinnoissa,
  • auttaa hahmottamaan, millainen opiskelija olet,
  • antaa vinkkejä akateemiseen opiskeluun,
  • on suunniteltu tukemaan opiskeluasi,
  • on opiskeltavissa joustavasti verkon välityksellä,
  • on tarjolla ympäri vuoden.

Lue lisää Orientaatio jatkuvaan oppimiseen -kurssista

Varaa aika henkilökohtaiseen ohjaukseen

Tutustu Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston koko opintotarjontaan