Listaus ohjeista (SD:a varten)

Sisältää:

• Julkiset JA yksityiset
  • Sivut ja tiedostot
  • kansiosta /fi/opiskelu
Intoa elinikäiseen oppimiseen: millaista on opiskelu avoimessa yliopistossa?

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opiskelijapalaute vuodelta 2018 vahvistaa, että jatkuva oppiminen innostaa ja kannattaa. Se tarjoaa uusia tietoja ja taitoja ja mahdollistaa oman uran suunnittelua ja edistämistä. Opintojen joustavuus ja hyvä ohjaus palvelevat eri elämäntilanteissa olevia opiskelijoita.

Jyväskylän yliopiston avoimen väylän hakukohteet

Voit hakea seuraaviin Jyväskylän yliopiston tutkinto-ohjelmiin kevään 2020 yhteishaussa avoimessa yliopistossa suorittamiesi opintojen jälkeen. Avoimet yliopisto-opinnot voi sisällyttää myöhemmin osaksi tutkintoasi, mikä nopeuttaa valmistumistasi.

Opiskelijatarinoita avoimesta yliopistosta

Opiskelijoidemme mukaan opiskelu meillä on joustavaa, antoisaa ja sopii erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Avoimesta yliopistosta saa ymmärrystä, tietoja ja taitoja. Opiskelu on hyödyllistä ja innostavaa kaikenikäisille ja eri aloilla toimiville.

Opiskelu työttömyyden aikana: avoin yliopisto

Avoin yliopisto on avoin aivan kaikille, ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Työttömyyden aikana voi opiskella pitkäkestoisesti, lyhytkestoisesti tai sivutoimisesti. Tutustu opiskelun vaihtoehtoihin ja tartu opintoihin.

Ohjausta opintoihin ja urasuunnitteluun

Olemme koonneet sivulle tietoa ohjauksemme periaatteista, käytännöistä ja tahoista: millaista, miten ja keneltä. Sivun alusta näet tiivistetysti keneltä saat tarvittaessa ohjausta missäkin tilanteessa.