Listaus ohjeista (SD:a varten)

Listaus ohjeista (SD:a varten)

Sisältää:

  • Julkiset JA yksityiset
  • Sivut ja tiedostot
  • kansiosta /fi/opiskelu
Lähitentissä vastaaminen

Miten aloitan työskentelyni tenttitilanteessa? Miten rajaan tenttivastaukseni? Tältä sivulta löydät vinkkejä lähitentissä vastaamiseen ja saat vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin.

Kirjoittamisen arviointikriteerit

Opintosuoritukset arvioidaan JYU:n tutkintosäännön mukaisesti opintojakson osaamistavoitteisiin perustuen. Tältä sivulta löydät kirjoittamisen oppiainekohtaiset arviointikriteerit.

Opiskeluessee kirjoittamisen opinnoissa

Miten luonnostelen ja kirjoitan esseen? Miten käytän lähteitä? Mistä lähden liikkeelle? Tältä sivulta löydät ohjeita opiskeluesseen työstämiseen kirjoittamisen opinnoissa ja vastauksia mm. näihin kysymyksiin.

Opistolta kohti tulevaisuutta (englannin kieli, Alkio-opisto, Suvi)

Avoin yliopisto-opiskelu Alkio-opistolla on selventänyt Suvin suuntaa ja helpottanut tuleviin korkeakouluopintoihin sopeutumista. Mitä tulevaisuus tuokin tullessaan, välivuosi opinnoissa ei ole mennyt hukkaan. Suvi saa luultavasti myös paljon opintoja hyväksiluettua, mikä nopeuttaa tutkinnon suorittamista ja valmistumista.

Katja Köykkä: Kirjoittamisen opinnot – on kuin avaisi salaisen ikkunan

Unelma kirjoittamisen opiskelusta tuli todeksi, kun Katja Köykkä sai tiedon pääsystä Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kirjoittamisen perusopintoihin. Opinnot ovat tuoneet tietoa ja osaamista, kehittäneet kirjoittamisen taitoa sekä puskeneet ulos mukavuusalueelta. ”Olen nauttinut suunnattomasti kirjoittamisen opintojen hieman erilaisesta twististä”, Köykkä toteaa.

Psykososiaalinen tuki

Kun tarvitset tukea, olemme apunasi. Tehtävänämme on tukea sinua opiskelijana koko opiskeluprosessisi ajan osana perusohjausta ja opetusta. Oppimisen ohjaus painottuu avoimessa yliopistossa, mutta saatat tarvita ohjausta opintososiaalisiin ja hyvinvointiin liittyviin asioihin.

Lähdeluettelo

Kaikki opiskelutekstissä käytetyt lähteet kootaan bibliografisine tietoineen lähdeluetteloon.

Jyväskylän yliopiston avoimen väylän hakukohteet

Voit hakea seuraaviin Jyväskylän yliopiston tutkinto-ohjelmiin vuoden 2021 yhteishauissa avoimen väylältä eli avoimessa yliopistossa suorittamiesi opintojen jälkeen. Avoimet yliopisto-opinnot voi sisällyttää myöhemmin osaksi tutkintoasi, mikä nopeuttaa valmistumistasi.