Joutsenon opisto, englanti: Aikuisena opiskelijana Joutsenon opistossa

Opiskelu ei ole vain oppiainesisältöjen oppimista, vaan kehittymistä ja kehittämistä elämän usealla eri osa-alueella. Virpi Råmark opiskeli englannin kielen perusopinnot Joutsenon opistossa ja haaveilee uusista opinnoista.

Suosittelen Joutsenon opistoa ja Jyväskylän avoimen yliopiston opintoja lämpimästi. Jos sinulla on opiskelun paloa, suosittelen unohtamaan kaikki selittelyt välittömästi.

Opiskelu antaa aina enemmän kuin se ottaa. Joutsenon Opistossa opetus on monipuolista ja laadukasta pätevän opettajan johdolla.

Nuorten parissa opiskelu on hauskaa ja no, opiskelua. Itse sain vinkkejä IT-asioihin runsain mitoin ja näkemystä siitä, että ihminen on tiedonhaluinen ja kiinnostava vuosirenkaiden määrästä huolimatta.

Opiskelija ei ole vain opiskelija

Joutsenossa otetaan ihminen huomioon kokonaisuudessaan, ei ainoastaan opiskelijana. Ongelmatilanteita ratkotaan keskustellen, päätavoite on opintojen eteenpäin ja loppuun asti vieminen. 

Vietin opistolla vuoden opiskellen englannin perusopinnot aivan upean opettajan johdolla, mukavassa pienessä ryhmässä. Nyt olen sanomattoman tyytyväinen, että lähdin matkaan. Perusopinnot tehty ja itsetuntoni sai vuodessa huomattavan kohennuksen.

Kiitollisena jatko-opintoja odottaen,
Virpi Råmark

Lue lisää Joutsenon opiston opiskelumahdollisuuksista: joutsenonopisto.fi

JYU avoimen yliopiston opinnoista voit opiskella Joutsenon opistossa:

  • Kasvatustiedettä
  • Psykologiaa
  • Erityispedagogiikkaa
  • Englantia
  • Bio- ja ympäristötieteitä