Tapahtumat

Avoin opinnoille 5.6. Helsingissä: Opi opiskelutaidoista, tutustu välivuoden mahdollisuuksiin, varaa ohjausaikasi
05.06.2019 klo 16.3019.30 Diak-kampus, Kyläsaarenkuja 2; Helsingin Kalasatama,

Avoin opinnoille -tapahtuma tarjoaa tietoa ja henkilökohtaista ohjausta avoimiin yliopisto-opintohin liittyen opintoja pohtiville ja nykyisille opiskelijoille. Kesäkuussa teemana ovat opiskelutaidot ja välivuoden viettäminen, joista kertovat yliopistonopettaja Kirsi Saurén ja opintoneuvoja Riina Kärkkäinen. Tule tutustumaan avoimen yliopiston mahdollisuuksiin ja muihin avoimen opiskelijoihin.

Avoin opinnoille 5.2. Helsingissä: Opinnot alkuun ja verkko-opiskelu tutuksi
05.02.2020 klo 17.0019.30 Diak-kampus, 1. kerros, Kyläsaarenkuja 2; Helsinki, Kalasatama,

Avoin opinnoille -tapahtuma tarjoaa tietoa ja henkilökohtaista ohjausta avoimiin yliopisto-opintohin liittyen. Vuoden 2020 ensimmäisen tapahtuman teemoina ovat tekoäly, avointen yliopisto-opintojen aloittaminen ja verkko-opiskelu. Tule tutustumaan avoimen yliopiston mahdollisuuksiin ja muihin avoimen opiskelijoihin.

Sosiaalityön teemailta Keuruulla 24.9.
24.09.2019 klo 16.3020.00 Keuruun lukio/yläkoulu, ruokala os. Jussi Rainiontie 5 A,

Sosiaalityön teemailta Keuruulla 24.9. Tutustu sosiaalityön kysymyksiin ja alan opiskeluun Keuruulla. Illan aikana näkökulmia sosiaalityöhön tuovat mm. sosiaaliasiamies Eija Hiekka Keski-Suomen osaamisalan keskus KOSKEsta, sosiaalityöntekijä Eero Pirttijärvi Mänttä-Vilppulasta, perusturvajohtajat Ari Tuomi Petäjävedeltä ja Tuija Koivisto Keuruulta sekä yliopistonopettaja Minna Strömberg-Jakka Jyväskylän yliopistosta.

Näh­dään UusioU­ra-ta­pah­tu­mas­sa Kaa­pe­li­teh­taal­la 4.2.
04.02.2020 klo 15.0016.00 Kaapelitehdas,

UusioUrassa voit tutustua JYU avoimen yliopiston opiskelumahdollisuuksiin. Laaja verkko-opintojen tarjonta ja Helsingissä tarjottava lähiopetus mahdollistavat akateemiset opinnot monelle. Asiantuntijamme opastavat UusioUrassa opintojen suunnittelussa ja valinnassa. Voit myös varata henkilökohtaisen ohjausajan opintojen suunnitteluun. JYU avoimen puheenvuorossa kuulet ”Jännittäviä tarinoita opiskelusta aikuisella iällä”.