Avoin opinnoille 7.11. Helsingissä: Tutustu avoimen väylään, varaa ohjausaikasi, opi opiskelutaidoista

Avoin opinnoille -tapahtuma tarjoaa tietoa ja henkilökohtaista ohjausta avoimiin yliopisto-opintohin liittyen. Marraskuun teemoina ovat tutkintotavoitteinen opiskelu ja opiskelutaidot. Ilmoittaudu mukaan ja varaa ohjausaikasi: bit.ly/avoinopinnoille0711
 • Avoin opinnoille 7.11. Helsingissä: Tutustu avoimen väylään, varaa ohjausaikasi, opi opiskelutaidoista
 • 2019-11-07T17:00:00+02:00
 • 2019-11-07T20:00:00+02:00
 • Avoin opinnoille -tapahtuma tarjoaa tietoa ja henkilökohtaista ohjausta avoimiin yliopisto-opintohin liittyen. Marraskuun teemoina ovat tutkintotavoitteinen opiskelu ja opiskelutaidot. Ilmoittaudu mukaan ja varaa ohjausaikasi: bit.ly/avoinopinnoille0711
 • Aika 07.11.2019 klo 17.0020.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
 • Paikka Diak-kampus, Kyläsaarenkuja 2; Helsinigin Kalasatama
 • Yhteyshenkilön nimi
 • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
 • Web-osoite Web-osoite
 • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Tule tutustumaan avoimen yliopiston mahdollisuuksiin ja muihin avoimen opiskelijoihin sekä saamaan ideoita, vinkkejä ja ohjausta opiskeluun. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Ilmoittaudu kuitenkin mukaan ja tarvittaessa varaa henkilökohtainen ohjausaikasi. Ohjausaikoja on tarjolla jo klo 15 alkaen.
Voit tulla paikalle vaikka vain kuulemaan esityksiä, juttelemaan ja kahvittelemaan opintoasioiden äärelle.

Teemana torstain 7.11. tapahtumassa ovat tutkintotavoitteisen opiskelun mahdollisuudet avoimessa yliopistossa ja opiskelutaidot avoimen yliopiston opinnoissa. Tutkintotavoitteisesta opiskelusta kertoo opintoneuvojamme Riina Kärkkäinen, joka on mukana myös avoimen väylää kehittävässä 11 yliopiston yhteisessä Toinen reitti yliopistoon -hankkeessa. 

Opiskelutaidoista puhuu mm. aikuiskasvatustiedettä opettava KT Kirsi Saurén. Hän tarjoilee näkemyksiä ja vinkkejä opintojen suorittamiseen sekä kannustaa ja rohkaisee kehittymään opiskelijana. 

Avoin opinnoille -tapahtumaan on varattavissa henkilökohtaisia ohjausaikoja, jossa asiantuntijamme auttavat sinua opintojen valinnassa ja suunnittelussa sekä opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Myös alustusten yhteydessä on tilaa niitä koskevalle keskustelulle.

Avoin opinnoille -tapahtuman ohjelma:

Klo 17 Tervetuloa keskustelemaan ja kahvittelemaan opintoasioiden äärelle

Klo 17.30–18.30  Tutkintotavoitteisen opiskelun mahdollisuudet avoimessa yliopistossa / Riina Kärkkäinen, opintoneuvoja

Klo 18.30–19.30 Opiskelutaidoilla hyviin opintosuorituksiin / Kirsi Saurén, yliopistonopettaja

 • Akateeminen opiskelu edellyttää tiettyjä opiskelutaitoja. Ne ovat jokaisen opittavissa ja auttavat oppimaan tehokkaasti. Moni avoimen yliopiston opiskelija toteaa yllättyneensä alkuvaiheen haasteista ja niiden selvittämisen jälkeen siitä, kuinka hyviin suorituksiin itse voikaan päästä. Ota opiskelutaidot haltuusi!

Klo 15–20 Henkilökohtaiset ohjausajat

Avoin opinnoille -tapahtuma 3.10. Helsingissä