• Educa 2020: Joustavia lisäkouluttautumisen mahdollisuuksia opetus-, kasvatus- ja ohjausaloille
  • 2020-01-24T10:00:00+02:00
  • 2020-01-25T17:00:00+02:00
  • Avoin yliopisto on mukana Educa 2020 -tapahtumassa Helsingissä. Saat osastoltamme 6C20 tietoa mm. uuden opetettavan aineen kelpoisuuden tuovista opinnoista sekä erityispedagogiikan ja opiskelusta. Valtaosaa JYU avoimen yliopiston opinnoista voit opiskella joustavasti verkon välityksellä. Tule osastolle juttelemaan opintoasioista ja osallistu samalla opintolahjakorttien arvontaan.
  • Avainsanat tapahtumat
  • Aika 24.01.2020 – 10.00 25.01.2020 – 17.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka Helsingin Messukeskus
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Kiinnostaako lisäkouluttautuminen? Ehkä uusi opetettava aine lisäksi opettajan työhön? Tai osaaminen erityispedagogiikan alueelta? Educa 2020 -messuilta saat tietoa JYU avoimen yliopiston tarjoamista mahdollisuuksista ja voit osallistua samalla opintolahjakorttien arvontaan.

Avoimen yliopiston opintotarjonnassa on viitisenkymmentä oppiainetta. Valtaosa opinnoista on opiskeltavissa verkon välityksellä ilman pääsyvaatimuksia. Lähiopetusta tarjoamme Helsingissä ja Jyväskylässä, ja sitä tarjoavat myös lukuisat yhteistyöoppilaitoksemme. Avoimen yliopiston opinnot sopivat työn ohella suoritettaviksi. Ilmoittaudu mukaan!

Educa-messuosastollamme saat tietoa opintomahdollisuuksista

Avoimen väki kertoo Educassa muun muassa:

Kerromme mielellämme myös esimerkiksi lukiolaisille tarjottavista yliopisto-opinnoista sekä avoimen väylästä, jonka kautta voi hakeutua tutkinto-opiskelijaksi yliopistoon. JYU avoimen yliopiston koordinoima Toinen reitti yliopistoon -hanke on myös Educassa omalla osastollaan.

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto löytyy osastolta 6C20, aivan yliopistomme Jyväskylän yliopiston Koulutusjohtamisen instituutin, Koulutuksen tutkimuslaitoksen ja EduClusterin naapurista.

Tutustu Educaan ja rekisteröidy kävijäksi.

Nähdään Educassa!

Educa Avoin yliopisto