Avoin opinnoille: Varaa ohjausaikasi avoimen väylän etäohjauspäivään ma 23.8.

Elokuun ensimmäinen etäohjauspäivä on varattu ensisijaisesti avoimen väylää koskeviin kysymyksiin ja väyläopintojen suunnitteluun. Varaa henkilökohtainen ohjausaikasi ma 23.8. avoimen väylän etäohjauspäivään. Avoimen yliopiston asiantuntija auttaa sinua avointen yliopisto-opintojen suunnittelussa ja opintojen aloittamisessa.
 • Avoin opinnoille: Varaa ohjausaikasi avoimen väylän etäohjauspäivään ma 23.8.
 • 2021-08-23T13:00:00+03:00
 • 2021-08-23T18:00:00+03:00
 • Elokuun ensimmäinen etäohjauspäivä on varattu ensisijaisesti avoimen väylää koskeviin kysymyksiin ja väyläopintojen suunnitteluun. Varaa henkilökohtainen ohjausaikasi ma 23.8. avoimen väylän etäohjauspäivään. Avoimen yliopiston asiantuntija auttaa sinua avointen yliopisto-opintojen suunnittelussa ja opintojen aloittamisessa.
 • Avainsanat tapahtumat
 • Aika 23.08.2021 klo 13.0018.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
 • Paikka Etäohjaus
 • Yhteyshenkilön nimi
 • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
 • Web-osoite Web-osoite
 • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal


Avoimen väylä on mahdollisuus hakea tutkinto-opiskelupaikkaa avointen yliopisto-opintojen perusteella. Mutta mitkä opinnot ovat ne oikeat? Ja kuinka ne saa hyvin alkuun? Anna meidän auttaa. 

Varaa henkilökohtainen etäohjausaikasi

Jos haluat pohtia opiskelua ja suunnitella sitä yhdessä avoimen yliopiston asiantuntijan kanssa, varaa oma aikasi ma 23.8. pidettävään Avoin opinnoille -etäohjauspäivään. Ohjaajina ovat muun muassa avoimen yliopiston opintoneuvoja, opettajat ja koulutuspäälliköt. Seuraava kaikille avoin etäohjauspäivä pidetään 1.9.

Varaa henkilökohtainen ohjausaikasi väyläteemaiseen ohjauspäivään 23.8. tämän linkin lomakkeella. Ohjausaikoja voi varata 21.8. klo 12 saakka. Aikoja on tarjolla klo 14 ja 17 välisenä aikana. 

Kerro ilmoittautuessasi mistä oppiaineesta olet kiinnostuntut ja millaisia kysymyksiä sinulla on opintoihin liittyen, niin osaamme varata aikasi sopivimmalle ohjaajalle. Ohjaukset toteutetaan ensisijaisesti puhelimitse.

Ohjausta silloin kun sinulle sopii

Olemme apunasi myös muina kuin ohjauspäivinä, joskin kesän aikana rajoitetusti. Yhteystiedot löydät sinua kiinnostavan oppiaineen sivulta opinto-oppaasta. Kaikille avoimia etäohjauspäiviä avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun on suunnitteilla syksyn ajalle. Alkusyksyn aikana pidämme myös oppiainekohtaisia infotilaisuuksia. Löydät ohjauspäivien ja infojen ajankohdat tältä sivulta.

Mikäli haaveilet yliopistotutkinnosta (avoimen väylän ohella mm. kandidaatti- ja maisteriohjelmat JYU:ssa), voit varata ajan tutkintotavoitteisen opiskelun suunnitteluun opintoneuvojaltamme tästä linkistä. Ohjausaikoja on laajemmin tarjolla lomakauden jälkeen. 

Opintopalvelumme palvelevat kesän aikaan yhtä viikkoa lukuun ottamatta. Kesän ajan toiminnasta ja aukioloista voit lukea tästä uutisesta. 

Tutustu opintojen suunnitteluun

Ennen ohjausaikaasi voit tutustua materiaaliin liittyen opintojen suunnitteluun ja aloittamiseen: 

Etäohjauspäivä 3.6.2020

Kuva: Bram Naus