Infotilaisuus: Liiketoimintaosaamisen opinnot Pihtiputaalla

Oletko kiinnostunut kehittämään liiketoimintaosaamistasi monipuolisilla ja käytännönläheisillä yliopisto-opinnoilla? Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto suunnittelee Pihtiputaalle liiketoimintaosaamisen perusopintojen opiskeluryhmää, alkaen vuoden 2021 alusta. Tule kuulolle infotilaisuuteen ja mukaan opintoihin! Jos olet työtön tai lomautettu, hyödynnä mahdollisuus maksuttomiin opintoihin!
 • Infotilaisuus: Liiketoimintaosaamisen opinnot Pihtiputaalla
 • 2020-12-07T17:00:00+02:00
 • 2020-12-07T18:00:00+02:00
 • Oletko kiinnostunut kehittämään liiketoimintaosaamistasi monipuolisilla ja käytännönläheisillä yliopisto-opinnoilla? Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto suunnittelee Pihtiputaalle liiketoimintaosaamisen perusopintojen opiskeluryhmää, alkaen vuoden 2021 alusta. Tule kuulolle infotilaisuuteen ja mukaan opintoihin! Jos olet työtön tai lomautettu, hyödynnä mahdollisuus maksuttomiin opintoihin!
 • Aika 07.12.2020 klo 17.0018.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
 • Paikka Verkkovälitteinen tapahtuma
 • Yhteyshenkilön nimi
 • Yhteyshenkilön puhelinnumero 044 970 5500
 • Web-osoite Web-osoite
 • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Opiskele liiketoimintaosaamista! Pihtiputaalla käynnistyy oma opintoryhmä vuoden 2021 alussa. Ryhmän tavoitteena on liiketoimintaosaamisen perusopintojen suorittaminen. Ryhmän ja sitä ohjaavan opettajan tuki ovat erinomainen apu opinnoissa. 

Liiketoimintaosaamisen perusopintojen kokonaisuudessa opitaan tarkastelemaan yritysten ja organisaatioiden toimintaa eri näkökulmista, tunnistamaan alan ajankohtaisia kysymyksiä sekä arvioimaan liiketoiminnan vastuullisuutta. 

Millaista on opiskelu avoimessa yliopistossa? Miten opetus Pihtiputaalla järjestetään?

Avoimessa opiskelu ei ole päätoimista, eli se onnistuu esimerkiksi töiden ohella. Opintoja voi suorittaa joustavasti verkon välityksellä. Pihtiputaan tapauksessa kaikki opetus ja opiskelu tapahtuu täysin verkkovälitteisesti. Yksin ei kuitenkaan tarvitse opiskella, vaan Pihtiputaan ryhmälle tarjotaan tukea ja ohjausta, sekä mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa muiden alueen opiskelijoiden kanssa.

Pihtiputaan ryhmä järjestyy, mikäli opintoihin ilmoittautuu vähintään 10 henkilöä. Opinnot alkavat tammikuussa 2021 ja ne suoritetaan pääsääntöisesti kolmen lukukauden aikana.

Kenelle liiketoimintaosaamisen opinnot sopivat? Mitä opiskelu maksaa?

Kokonaisuus sopii henkilölle, joka haluaa ymmärtää liiketoimintaa kokonaisuutena. Vuoden opintojen aikana opiskelija kehittyy liiketoiminnan asiantuntijana, joka ymmärtää aihealueen keskeiset teoriat ja osaa hyödyntää niitä omassa työssään. Taustaa aiemmista korkeakouluopinnoista ei vaadita, vaan opiskelukäytänteisiin ja viittaustekniikkaan tarjotaan ohjeistusta ja ohjausta.

Opiskelu avoimessa yliopistossa maksaa 15e/opintopiste. Liiketoimintaosaamisen perusopintokokonaisuus on 28 opintopisteen laajuinen, eli vuoden ajalta opinnot maksavat yhteensä 420 euroa. Työttömät ja lomautetut saavat opiskella ilmaiseksi Jyväskylän avoimessa yliopistossa vuoden 2021 loppuun saakka, mikäli maksuton orientaatiokurssi on suoritettu vuoden 2020 puolella.

Tule infotilaisuuteen 7.12., tutustu mahdollisuuteen

Jyväskylän avoin yliopisto järjestää 7.12.2020 klo 17-18 verkkovälitteisen infotilaisuuden Zoom -kokouspalvelussa, jossa saat lisätietoa liiketoimintaosaamisen perusopinnoista ja opiskelusta avoimessa yliopistossa. Ohjeet Zoomin käyttöön alempana tällä sivulla. Infotilaisuuteen voit liittyä tällä linkillä: https://jyufi.zoom.us/j/65225975283

 • Tilaisuuden salasana (passcode) on: 989090

Miksi Pihtiputaalla järjestetään juuri liiketoimintaosaamisen perusopinnot?

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto ja Pihtiputaan kaupungin toimijat ovat tehneet yhteistyötä avoimen korkeakouluopetuksen tarjoamiseksi alueella. Tarjonnan suuntaamiseksi on selvitetty kiinnostusta ja tarvetta korkeakouluopintoihin ja tämän selvittelyn myötä alueelle on päätetty tarjota liiketoimintaosaamisen perusopinnot. Myös Pihtiputaan lähiseudun osallistujat ovat tervetulleita mukaan.

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Aiheeseen liittyviin kysymyksiin vastaa:
Aapeli Tourunen, Yliopistonopettaja, liiketoimintaosaaminen
aapeli.j.tourunen@jyu.fi
044 9705500

Lisätietoja JYU avoimen yliopiston yhteistyöstä Pihtiputaalla

Ohjeet Zoom-infotilaisuuteen liittymisestä:

 • Varmista että sinulla on toimiva mikrofoni (ja kamera) kytkettynä laitteeseesi ennen verkkokokouksen aloittamista.
 • Avaa nettiselain ja syötä osoitteeksi osallistumislinkki: https://jyufi.zoom.us/j/65225975283
 • Avautuu sivu, joka ehdottaa Zoomin asentamista tai sovelluksen avaamista. Jos sinulla on jo Zoom-sovellus asennettuna, klikkaa "Open Zoom Meetings".
 • Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, suosittelemme sen asentamista klikkaamalla "Download Zoom & Run". Jos tämäkään ei onnistu, voit liittyä kokoukseen valitsemalla "join from your browser", mutta nettiselaimen kautta kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä. Chrome-selain toimii tällöin parhaiten - muilla selaimilla ei voi käyttää äänitoimintoja (Computer Audio).
 • Liity kokoukseen Join Meeting as an Attendee -toiminnolla
 • Seuraavaksi sinulta pyydetään nimimerkki, jonka jälkeen olet valmis liittymään kokoukseen.

Infotilaisuus Pihtiputaalla, liiketoimintaosaaminen