Näh­dään UusioU­ra-ta­pah­tu­mas­sa Kaa­pe­li­teh­taal­la 4.2.

• Näh­dään UusioU­ra-ta­pah­tu­mas­sa Kaa­pe­li­teh­taal­la 4.2.
  • 2020-02-04T15:00:00+02:00
  • 2020-02-04T16:00:00+02:00
  • UusioUrassa voit tutustua JYU avoimen yliopiston opiskelumahdollisuuksiin. Laaja verkko-opintojen tarjonta ja Helsingissä tarjottava lähiopetus mahdollistavat akateemiset opinnot monelle. Asiantuntijamme opastavat UusioUrassa opintojen suunnittelussa ja valinnassa. Voit myös varata henkilökohtaisen ohjausajan opintojen suunnitteluun. JYU avoimen puheenvuorossa kuulet ”Jännittäviä tarinoita opiskelusta aikuisella iällä”.
  • Avainsanat tapahtumat
  • Aika 04.02.2020 klo 15.0016.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka Kaapelitehdas
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

UusioUrassa Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston asiantuntijat auttavat osastolla opintojen suunnittelussa ja valinnassa koko tapahtuman ajan. Tutustu laajaan opintotarjontaan ja joustavaan verkko-opintojen mahdollisuuteen ja tule juttusille osastollemme. Helsingin kaapelitehtaalla pidettävä UusioUra-tapahtuma tarjoaa tietoa ja verkostoitumisen mahdollisuuksia uutta uraa etsiville.

Henkilökohtaista ohjausta avoimen yliopiston opintoihin

UusioUra-tapahtuman aikana on tarjolla henkilökohtaisia ohjausaikoja opintojen suunnitteluun. Voit varata oman aikasi, ja jutella rauhassa mm. juuri sinua kiinnostavista oppiaineista. niiden opiskelusta ja siitä kuinka avoimet yliopisto-opinnot sopivat elämäntilanteeseesi.

Jos sopivaa aikaa ei löytynyt UusioUran ajalle, voit olla yhteydessä opintopalveluihimme ja pyytää ohjausaikaa. Ohjausaikoja on tarjolla myös seuraavana päivänä 5.2. Avoin opinnoille -tapahtumassa Helsingin Kalasatamassa.

Aloita yliopisto-opintosi nyt. Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on avoin kaikille, verkossa ja lähiopetuksessa.

Miltä tuntuu opiskella aikuisena?

UusioUran ohjelman Jännittäviä tarinoita opiskelusta aikuisella iällä -esitys valottaa hauskasti ja havainnollisesti sitä, miltä tuntuu lähteä opiskelemaan aikuisena. Puheenvuorossaan JYU avoimen yliopiston aikuiskasvatuksen ja henkilöstöjohtamisen opettaja, KT, Kirsi Saurén herättelee elävien esimerkkien avulla pohtimaan myös itseä opiskelijana – tai tulevana opiskelijana. Hän pohtii puheenvuorossaan muuttuvaa maailmaa, opiskelun merkitystä, motivaatiota sekä opiskelun esteiden voittamista.

Lue Kirsi Saurénin blogi UusioUran verkkosivuilta: Mikä sinusta tulee isona? Mitä osaamista se vaatii?

Mitä ne tarkoittavat sinulle? Jokainen meistä on oppija.

UusioUrasta saat tietoa mm. avoimista yliopisto-opinnoista.