Nähdään Work Goes Happy -tapahtumassa 26.3. Oopperatalolla

• Nähdään Work Goes Happy -tapahtumassa 26.3. Oopperatalolla
  • 2019-03-26T09:00:00+02:00
  • 2019-03-26T16:30:00+02:00
  • Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on mukana Work Goes Happy -tapahtumassa Helsingissä Oopperatalolla. Work Goes Happy on työelämän kehittämisen ja työhyvinvoinnin tapahtuma. Yliopistonopettajamme Kirsi Saurén puhuu Arvot ja ihminen -lavalla klo 13.30 otsikolla Työelämän seuraava muutos on ihmisyyden vallankumous.
  • Aika 26.03.2019 klo 09.0016.30 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka Oopperatalo, Helsinki
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Jatkuva oppiminen on osa työelämää. Avoin yliopisto tarjoaa jatkuvaan oppimiseen ratkaisuja, jotka palvelevat erilaisissa elämäntilanteissa. Runsas verkko-opintojen tarjonta ja vuorovaikutuksellinen verkkopedagogiikka tuovat opintomahdollisuudet yhä useamman ulottuville. Avoimessa yliopistossa tuoreeseen tutkittuun tietoon perustuvat korkea-asteen opinnot ovat avoimet kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta.

Avoin yliopisto tuo osaamista yksilöille ja työnantajille

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on mukana Work Goes Happy -tapahtumassa Helsingin Oopperatalolla 26.3. klo 9–16.30. Osastoltamme (nro 16) saat tietoa ja ideoita osaamisen kehittämiseen. Avoin yliopisto palvelee niin yksilöllisissä kuin työnantajien osaamistarpeissa. Nähdään tapahtumassa ja jutellaan tarkemmin.

Kello 13.30 henkilöstöjohtamisen ja aikuiskasvatuksen opettajamme KT Kirsi Saurén puhuu Ihminen ja arvot -lavalla otsikolla Työelämän seuraava muutos on ihmisyyden vallankumous

Lue Kirsi Saurénin blogikirjoitukset Work Goes Happy -sivulla:

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Nähdään Work Goes Happy -tapahtumassa!

Avon yliopisto on mukana Work Goes Happy -tapahtumassa 26.3.