• Syksyn avoin avajaisviikko viikolla 36: Etä- ja livetilaisuuksia opintoihin liittyen
  • 2022-09-05T09:00:00+03:00
  • 2022-09-09T17:00:00+03:00
  • Mitä avoin yliopisto-opiskelu on? Mitkä opinnot sopivat juuri minulle? Syksyn opinnot ja opintosuunnitelmat saat vauhtiin avajaisviikkomme tilaisuuksista. Luvassa on livetilaisuuksia niin Helsingissä, Jyväskylässä kuin Kokkolassa sekä oppiaineidemme infotilaisuuksia etäyhteyksin. Avajaisviikolta saat tietoa ja vinkkejä! Muistathan, että opinnot voit aloittaa JYU avoimessa ympäri vuoden.
  • Aika 05.09.2022 – 09.00 09.09.2022 – 17.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Verkkotilaisuudet sekä livetapahtumat Helsingissä, Kokkolassa ja Jyväskylässä
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Tule kuulolle, tule tapaamaan, varaa ohjausaika! Syksyn avoimesta avajaisviikosta saat tietoa, innostusta ja askelmerkkejä opintoihisi. Olemme läsnä kolmella eri paikkakunnalla, ja tietenkin myös etäyhteyksin.

Infotilaisuuksia verkkovälitteisesti eri oppiaineissa

Tutustu JYU avoimen oppiaineisiin ja opintomahdollisuuksiin sinua kiinnostavien oppiaineiden ja alojen verkko-infoissa.

Helsingissä ti 6.9. JYU avoimen info

Tule tutustumaan Jyväskylän yliopiston avoimeen Helsingissä ti 6.9. klo 17-20. Ohjelmassa JYU avoimen yliopiston yleisesittely ja tutustumista opintotarjontaan. Voit myös kysellä opinnoistamme ja suunnitella opiskeluasi avoimen yliopiston väen kanssa. Tilaisuus järjestetään Helsingin aikuisopiston tiloissa, 1. kerros (Runeberginkatu 22-24, Helsinki).  Avoimen väki on paikalla vastaamassa kysymyksiin koko tapahtuman ajan. Tule mukaan suunnittelemaan opintopolkuasi!

Jyväskylässä Osaaminen näkyviin -tapahtuma korkeakoulutetuille ti 6.9. klo 12-15

Tunnista osaamisesi ja täydennä sitä tarkoituksenmukaisesti, löydä mahdollisuutesi! Jyväskylän Ruusupuistossa pidettävässä tilaisuudessa on luvassa tietoa ja ohjausta osaamisen kehittämiseen ja hyödyntämiseen sekä työllistymiseen. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtuman järjestävät OsaajaKS-palveluketjun korkeakoulut (JYU, Jamk ja Humak) sekä työllisyyden kuntakokeilu. Lisätietoja tapahtumasta elokuussa.

Jyväskylässä to 8.9. henkilökohtaista ohjausta iltapäivällä ja alkuillasta

Haluatko tukea opintojesi suunnitteluun? Mitkä opinnot sopisivat tarpeisiisi parhaiten? Varaa henkilökohtainen ohjausaikasi ja tule juttelemaan sinua kiinnostavan oppiaineen asiantuntijan kanssa torstaina iltapäivällä tai alkuillasta Jyväskylän yliopistolle, Agora-rakennukseen (Mattilanniemi 2). Ohjauksen ajanvarauslomake päivitetään tälle sivulle elokuun puolivälissä.

Kokkolassa pe 9.9. infoa JYU avoimesta Kaupan ja kulttuurin yössä kauppakeskus Chydeniassa

Olemme mukana Kaupan ja kulttuurin yö -tapahtumassa Kokkolassa, missä saat JYU avoimen ständiltä tietoa ja vinkkejä opiskeluun ja sen suunnitteluun liittyen. Tapahtumassa palkitaan myös mm. vuoden aikuisopiskelija. Tapahtuman tarkemmat tarkemmat tiedot päivitetään tälle sivulle lähiaikoina.

Oppiaineiden infotilaisuuksien aikataulu (päivitetään elokuussa)

• Kauppatieteet (ml. taloustiede22.8. klo 18-19, linkki verkkotilaisuuteen: https://jyufi.zoom.us/j/67312985171, passcode 783502. Saat tietoa yleisesti kauppatieteiden opiskelusta avoimessa yliopistossa (ml. tutkintotavoitteinen opiskelu).
  • Kauppatieteet (ml. taloustiede) ti 6.9. klo 18-19, linkki verkkotilaisuuteen: https://jyufi.zoom.us/j/61304243493, passcode: 401171. Saat tietoa yleisesti kauppatieteiden opiskelusta avoimessa yliopistossa (ml. tutkintotavoitteinen opiskelu). Tästä infosta on tulossa myös tallenne
  • Psykologian perus- ja aineopinnot ma 5.9. klo 17, (linkki tilaisuuteen päivitetään)
  • Museologia + taidehistoria ja taidekasvatus ti 6.9. klo 17linkki verkkotilaisuuteen: https://jyufi.zoom.us/j/68496677302
  • Erityispedagogiikka ke 7.9. iltapäivä/ilta-aikaan (tarkka ajankohta ja linkki tilaisuuteen päivitetään)