Syksyn avoin avajaisviikko viikolla 36: Etä- ja livetilaisuuksia opintoihin liittyen

Mitä avoin yliopisto-opiskelu on? Mitkä opinnot sopivat juuri minulle? Syksyn opinnot ja opintosuunnitelmat saat vauhtiin avajaisviikkomme tilaiuuksista. Luvassa on livetilaisuuksia niin Helsingissä, Jyväskylässä kuin Kokkolassa sekä oppiaineidemme infotilaisuuksia etäyhteyksin.
  • Aika 05.09.2022 – 09.00 09.09.2022 – 17.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Verkkotilaisuudet sekä livetapahtumat Helsingissä, Kokkolassa ja Jyväskylässä
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Tule kuulolle, tule tapaamaan, varaa ohjausaika! Syksyn avoimesta avajaisviikosta saat tietoa, innostusta ja askelmerkkejä opintoihisi. Olemme läsnä kolmella eri paikkakunnalla, ja tietenkin myös etäyhteyksin.

Infotilaisuuksia verkkovälitteisesti

Tutustu JYU avoimen oppiaineisiin ja opintomahdollisuuksiin sinua kiinnostavien oppiaineiden ja alojen verkko-infoissa. Infojen aikataulut päivitetään tälle sivulle lähiaikoina.

Helsingissä ti 6.9. JYU avoimen info

Tule tutustumaan Jyväskylän yliopiston avoimeen Helsingissä ti 6.9. klo 17-20. Ohjelmassa JYU avoimen yliopiston yleisesittely ja tutustumista opintotarjontaan. Voit myös kysellä opinnoistamme ja suunnitella opiskeluasi avoimen yliopiston väen kanssa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tarkempi ohjelma ja paikka ilmoitetaan elokuun alkupuolella. Tilaisuus järjestetään Helsingin aikuisopiston tiloissa (Runeberginkatu 22-24, Helsinki).

Jyväskylässä to 8.9. henkilökohtaista ohjausta iltapäivällä ja alkuillasta

Haluatko tukea opintojesi suunnitteluun? Mitkä opinnot sopisivat tarpeisiisi parhaiten? Varaa henkilökohtainen ohjausaikasi ja tule juttelemaan sinua kiinnostavan oppiaineen asiantuntijan kanssa torstaina iltapäivällä tai alkuillasta Jyväskylän yliopistolle. Ohjauksen ajanvarauslomake ja tarkempi sijainti päivitetään tälle sivulle lähiaikoina.

Kokkolassa  ti 6.9. infoa JYU avoimesta Osaaminen näkyviin -tapahtumassa

Olemme mukana Osaaminen näkyviin -tapahtumassa Kokkolassa, missä saat JYU avoimen ständiltä tietoa ja vinkkejä opiskeluun ja sen suunnitteluun liittyen. Tapahtumassa palkitaan myös mm. vuoden aikuisopiskelija. Tapahtuman tarkemmat tarkemmat tiedot päivitetään tälle sivulle lähiaikoina.