Tietoa avoimista opinnoista: Avoin opinnoille -tapahtuma 4.4. Helsingissä

• Tietoa avoimista opinnoista: Avoin opinnoille -tapahtuma 4.4. Helsingissä
  • 2019-03-14T10:00:00+02:00
  • 2019-03-14T11:00:00+02:00
  • Huhtikuun 4. päivä pidettävä Avoin opinnoille -tapahtuma on mahdollisuus tutustua avoimeen yliopisto-opetukseen ja Jyväskylän yliopiston avoimessa yliopistossa tarjottaviin oppiaineisiin. Saat apua opintojen suunnittelussa ja pääset juttelemaan yliopistonopettajien ja avoimen yliopiston asiantuntijoiden kanssa. Kahvitarjoilu. Ilmoittaudu mukaan!
  • Aika 14.03.2019 klo 10.0011.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka Diak-kampus, Kyläsaarenkuja 2; Helsinigin Kalasatama
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Tule tiedon äärelle ja tutustu Jyväskylän yliopiston avoimeen yliopistoon. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

Paikalla mm.

Autamme sinua opintojen suunnittelussa. Varaa henkilökohtainen ohjausaikasi avoimen yliopiston opettajan, opintoneuvojan tai koulutuspäällikön ohjaukseen.

Tsemppaamo on palvelu opintoja suorittaville. Siellä opintojen asiantuntija auttaa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Tsemppaamoon voit tulla 4.4. klo 16.30 ja 19 välillä silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Ilmoittaudu mukaan 4.4. tapahtumaan: Ilmoittaudu mukaan

Avoin opinnoille -tapahtuma 4.4. Helsingissä. Tutust Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintoihin.

Kuva: Kobu Agency on Unsplash