• Tutustu avoimeen yliopistoon Jyväskylän Rekry, työelämä & koulutus 2020 -tapahtumassa
  • 2020-01-21T10:00:00+02:00
  • 2020-01-21T18:00:00+02:00
  • Olisivatko avoimet yliopisto-opinnot sinua varten? Tule Jyväskylän yliopiston osaston avoimen yliopiston pisteelle 21.1.2020 Paviljonkiin juttelemaan opintomahdollisuuksista. Avoimessa yliopistossa voit kehittää osaamistasi, vaikkapa suorittaa yliopistotutkinnon osia tai yksittäisiä kursseja. Mikäli tavoitteena on tutkinto, tutustu avoimen yliopiston väylän mahdollisuuksiin. Rekry, työelämä & koulutus 2020 -tapahtumassa!
  • Avainsanat tapahtumat
  • Aika 21.01.2020 klo 10.0018.00 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka Paviljonki, Jyväskylä
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 040 190 8129
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Olemme sinua varten Rekry, työelämä & koulutus 2020 -tapahtumassa. Tule tutustumaan ja juttelemaan avoimista yliopisto-opinnoista. Löydät meidät Jyväskylän yliopiston osastolta läheltä muita Jyväskylän koulutustoimijoita.

Avoin yliopisto on avoin kaikille, ilman pohjakoulutusvaatimuksia ja ikärajoja. Tarjolla on noin 50 eri oppiaineen opintoja, kaikista Jyväskylän yliopiston tiedekunnista. Avoimessa yliopistossa opiskelet JYU tutkintojen osia, mutta tutkinnon saadaksesi tarvitset tutkinto-opiskelupaikan yliopistosta. Yksi tapa hakeutua yliopiston tutkinto-opiskelijaksi on avoimen väylä.

Valtaosaa JYU avoimen yliopiston opinnoista voit opiskella verkon välityksellä. Opintojen hinta avoimessa yliopistossa on korkeintaan 15 e opintopisteeltä.

Mitä sinä haluat opiskella? Millaisesta osaamisesta sinä hyötyisit? Nähdään Jyväskylän Paviljongissa 21.2.2020!

Henkilökohtaista ohjausta avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun 4.2.

Mikäli haluat suunnitella opintojasi avoimen yliopiston asiantuntijan kanssa, kirjaa kalenteriisi 4.2. ja varaa Jyväskylän Avoin opinnoille -tapahtumasta henkilökohtainen ohjausaikasi avointen yliopisto-opintojen suunnitteluun. Ruusupuistossa pidettävä Avoin opinnoille -tapahtuma on kaikille avoin. Se tarjoaa tietoa avoimista yliopisto-opinnoista ja auttaa opintojen pariin.

Tutustu Avoin opinnoille -tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan. Voit tarvittaessa varata henkilökohtaisen ohjausajan ilmoittautumislinkistä.

Avoin yliopisto on avoin kaikille