Tutustu JYU avoimeen Helsingin infotilaisuudessa!

• Tutustu JYU avoimeen Helsingin infotilaisuudessa!
  • 2022-09-06T17:00:00+03:00
  • 2022-09-06T20:00:00+03:00
  • Tervetuloa infoihin ja juttelemaan opintoasioista Syksyn avaustilaisuuteemme Helsinkiin. Tapahtuma pidetään Töölössä Helsingin aikuisopiston tiloissa (Runeberginkatu 22-24). Kuulet yleisesti JYU avoimessa opiskelusta sekä kauppatieteen, psykologian, perheopintojen ja liikunta- ja terveystieteiden opinnoista. Tarjoamme lähiopetusta myös Helsingissä. Valtaosa opinnoista on opiskeltavissa etäyhteyksin.
  • Aika 06.09.2022 klo 17.0020.00 (Europe/Helsinki / UTC300)
  • Paikka Helsingin aikuisopisto, Runeberginkatu 22-24
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Yhteyshenkilön puhelinnumero 0401908129
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Tule tutustumaan Jyväskylän yliopiston avoimeen Helsingissä ti 6.9. klo 17-20. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Ohjelmassa JYU avoimen yliopiston yleisesittely ja tutustumista opintotarjontaan. Voit myös kysellä opinnoistamme ja suunnitella opiskeluasi avoimen yliopiston väen kanssa. Tilaisuus järjestetään Helsingin aikuisopiston tiloissa, 1. kerros (Runeberginkatu 22-24, Helsinki). Avoimen väki on paikalla vastaamassa kysymyksiin koko tapahtuman ajan. Tule suunnittelemaan opintopolkuasi! Me olemme apunasi.

Ti 6.9. infojen aikataulu:

• 17:30–18:00 Alkustartti avoimen opintoihin: Opiskele joustavasti JYU avoimessa
  • 18:00–18:30 Tietoa kauppatieteiden opinnoista
  • 18:00–18:30 Tietoa psykologian ja perheopintojen opinnoista (yhteistyössä Helsingin aikuisopiston ja Aktiivi-Instituutin kanssa)
  • 18:30–19:00 Tietoa liikunta- ja terveystieteiden opinnoista

JYU avoimen yliopiston opinnot ovat avoimet kaikille, ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Valtaosa opinnoista on opiskeltavissa etäyhteyksin. Voit aloittaa opinnot ympäri vuoden ilmoittautumalla sinua kiinnostavalle kurssille (huom: haku draamakasvatuksen ja kirjoittamisen opintoihin) ja opiskella sinulle sopivassa rytmissä.
Lähiopetusta tarjoamme myös Helsingissä, pääosin Helsingin aikuisopiston tiloissa (Runeberginkatu 22-24). Opintojen hinta on 15 e / opintopiste.

Tutustu JYU avoimen laajaan opintotarjontaan

Kaipaatko tukea avoimen yliopiston opintojen suunnitteluun? Muista etäohjauspäivämme, varaa oma ohjausaikasi!

Lämpimästi tervetuloa infoon ja opintojen pariin!

JYU avoimen info Helsingissä