Nähdään Work Goes Happy -tapahtumassa Helsingin Musiikkitalolla

• Nähdään Work Goes Happy -tapahtumassa Helsingin Musiikkitalolla
  • 2021-11-10T09:00:00+02:00
  • 2021-11-10T16:30:00+02:00
  • Marraskuisessa Work Goes Happy -tapahtumassa JYU avoin yliopisto löytyy niin ständiltä kuin Empatia-lavalta. Puheenvuoromme pitää eettisen organisaatiokulttuurin asiantuntija KTT Elina Riivari. Tule kuulemaan ajankohtaista asiaa työelämästä ja juttelemaan opintoasioista. Turvallisesti tietenkin!
  • Avainsanat tapahtumat
  • Aika 10.11.2021 klo 09.0016.30 (Europe/Helsinki / UTC200)
  • Paikka Musiikkitalo, Helsinki
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Web-osoite Web-osoite
  • Lisää tapahtuma kalenteriin iCal

Elina Riivari

Olemme mukana Work Goes Happy -tapahtumasssa 10.11. Helsingin Musiikkitalolla. Tule mukaan! Löydät meidät osastolta 34. Saat tietoa opintomahdollisuuksista, vastauksia kysymyksiin ja voit muun muassa osallistua opintolahjakorttiarvontaan. Tapahtuman teemat ovat inhimillinen pääoma ja empatia. Lipun tapahtumaan voit hankkia tästä linkistä.

Empatia-lavalla klo 14.50 JYU avoimen yliopiston puheenvuoro pitää eettisen organisaatiokulttuurin asiantuntija KTT Elina Riivari, joka opettaa johtamisen oppiaineessa niin avoimessa yliopistossa kuin Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Puheenvuoro "Vastuullisuuden ihme: Herätä esiin ihmisen parhaat puolet" tarjoaa näkökulmia organisaatioiden vastuullisuuteen ja konkreettisia ideoita sen kehittämiseen.

Tukittua tietoa työelämään JYU avoimesta

Uuden oppiminen on osa nykypäivän työelämää. JYU avoin yliopistosta saat tutkittua tietoa lukuisissa eri oppiaineissa ja monitieteisissä opinnoissa. Voit opiskella yksittäisiä kursseja tai laajoja kokonaisuuksia, Jyväskylän yliopiston tiedekuntien opetussuunnitelmien mukaisesti.

JYU avoimen yliopiston opinnot sopivat hyvin vaikkapa työn ohella opiskeltaviksi. Voit ilmoittautua kursseille ympäri vuoden ja opiskella sinulle sopivassa tahdissa. Valtaosa opinnoista on opiskeltavissa verkon välityksellä. Lähiopetusta tarjoamme Helsingissä, Jyväskylässä ja Kokkolassa.

JYU avoin yliopisto Work Goes Happy -tapahtumassa