22.08.2018

Tule mukaan avoimen yliopiston opetuksen kehittämisryhmään!

Jyväskylän yliopiston tutkintosäännön mukaan opetuksen kehittämisen tueksi perustetaan opetuksen kehittämisryhmä (OKR), jonka nimittää Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston johtaja. Ryhmän tehtävänä on seurata koulutuksemme tuloksellisuutta, kehittää opetuksemme ja opiskelun laatua sekä edistää opetuksen jatkuvaa kehittämistä.

Ryhmässä on myös opiskelijajäsen, jonka paikka avautuu nyt syksyllä. Onko sinulla ideoita koulutuksemme jalostamiseksi? Tarvitsemme mukaan opiskelijan näkökulmaa, jotta voimme onnistua parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos kiinnostuit, lähetä pedagogisista asioista vastaavalle varajohtajallemme vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot

• mitä oppiainetta ja kuinka kauan olet opiskellut meillä
  • miksi juuri sinä olisit sopiva jäsen ryhmäämme.

Lisäansiona katsotaan tutkinto-opiskelu Jyväskylän yliopistossa.

OKR kokoontuu kerran kuukaudessa kaksi tuntia kerrallaan. Toimikausi on vuoden 2020 loppuun, ja toimintaan osallistumisesta maksetaan palkkio 25 euroa / kokous. Toivoisimme, että voisit osallistua kokouksiin paikan päällä Ruusupuistossa.

Lisätietoja ja hakemukset:

Anna Kaikkonen