Uutuus: Johdatus robotiikkaan (2 op)

Robotiikan perusteiden kurssi johdattaa opiskelijat robotiikan maailmaan. Syksyllä 2019 avoimessa yliopistossa alkavalla opintojaksolla ei ole esitietovaatimuksia, vaan se on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kurssin laajuus on 2 opintopistettä.

Opiskelutaito-webinaareista sujuvuutta opintoihin

Maksuttomissa webinaareissa on syksyn aiheina muun muassa opiskelun suunnittelu ja ajankäyttö, tieteellisten tekstien lukeminen, verkko-opiskelun abc ja tenttiin valmistautuminen ja tenttivastaustekniikka.

Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston ajankohtaiset asiat suomeksi

Sitran Osaamisen aika -blogi: Jatkuvan oppimisen on oltava koko kansan mahdollisuus

Tulevaisuudessa osaamisen kehittäminen on entistä tärkeämpää niin yhteiskunnan, yritysten kuin yksilöiden näkökulmista. Jotta mahdollisimman moni voisi oppia työelämän edellyttämiä tietoja ja taitoja, tarvitaan Suomeen koulutuksen rahoitusmalli, joka tukee jatkuvaa oppimista. Lue Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston johtaja Jukka Lerkkasen blogikirjoitus Sitran Osaamisen aika -blogissa. Sitran tuore raportti jatkuvan oppimisen rahavirroista julkaistiin 3.10.