Aloita kauppatieteelliset opintosi Opintojen suunnittelu avoimessa yliopistossa -verkkokurssilla

Kaikille avoin ja maksuton verkkokurssi on tarkoitettu perus- tai aineopintokokonaisuuden suorittamista suunnitteleville opiskelijoille, sekä kauppatieteellistä tutkintoa tavoitteleville opiskelijoille. Tervetuloa laatimaan oma opintosuunnitelma!

Ilmoittaudu Opintojen suunnittelu avoimessa yliopistossa -verkkokurssille (1 op) opinto-oppaan linkistä.

Kurssi sopii sinulle erityisesti jos...

• tavoitteenasi on kauppatieteellisen perus- tai aineopintokokonaisuuden suorittaminen.
  • tähtäät JYU kauppakorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta.
  • tavoitteenasi on hakea JYU kauppakorkeakoulun maisteriohjelmaan aikaisemman korkeakoulututkintosi perusteella.

Verkkokurssin aikana laadit henkilökohtaisen opintosuunnitelman eli HOPSin sekä perehdyt opintojen rakenteeseen ja opintoihin liittyviin ohjeisiin. Opintosuunnitelmaa laatiessasi selvitetään myös mahdolliset aiemmin suorittamiesi opintojen hyväksiluvut. Suunnitelmastasi saat palauteen meiltä.

Henkilökohtainen opintosuunnitelmasi koostuu kahdesta osasta:

• Reflektoiva essee (oman osaamisesi ja tavoitteidesi pohdinta)
  • Opintojaksokohtainen suunnitelma

Tutustu myös opiskelutaito-webinaareihin ja akateemista opiskelua tukeviin opintoihin tästä linkistä.

(Kuva: Nick Morrison on Unsplash)