16.03.2018

Avoimen yliopiston väylähaku osana kevään yhteishakua - hae 14.–28.3. Opintopolku.fi:ssä!

Avoimen yliopiston väylällä tarkoitetaan hakemista tiedekunnan tutkinto-opiskelijaksi avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella. Voit hakea joko kandidaattiohjelmaan tai kandidaatti- ja maisteriohjelmaan. Väylä ei tarkoita automaattista siirtymistä tutkinto-opiskelijaksi. Opiskelijavalinnat tehdään ko. tutkinto-ohjelman valintaperusteiden mukaisesti.

Voidaksesi hakea sinulla tulee olla suoritettuina kaikki tutkinto-ohjelman valitaperusteissa mainitut hakukelpoisuuteen edellytettävät opinnot.  Opiskelijavalinta perustuu yleensä opintomenestykseen sekä suoritettujen opintojen laajuuteen ja soveltuvuuteen.

Tule opiskelemaan Jyväskylän yliopistoon!

Kysyttävää tai tarvitsetko ohjausta?