Avoimen väylän illasta 9.8. saat tietoa väyläopiskelusta

Ilmoittaudu väyläiltaan 8.8. klo 12 mennessä, niin saat tapahtumalinkin sähköpostiisi! Avoimen väylän ilta on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, josta saat tietoa avoimen väylästä, väyläopiskelusta ja tietyistä väylistä Jyväskylän yliopistoon.

Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimessa yliopistossa tekemiesi opintojen perusteella? Avoimen väylän illassa kerromme väylästä hakutapana yleisesti. Esittelemme myös lähemmin muutamien tieteenalojen väyliä.

Avoimen väylän ilta pidetään tiistaina 9.8. alkaen klo 16. Tapahtuma on verkkovälitteinen.

Jos haluat tukea väyläopintojen suunnitteluun, olemme apunasi. Voit varata tutkintotavoitteisen opiskelun suunnitteluun henkilökohtaisen ohjausajan etäohjauspäivästä tai opintoneuvojalta. Ohjaus on maksutonta.

Avoimen väylän ilta on maksuton ja kaikille avoin tilaisuus. Tervetuloa!