Anna lahjaksi avoimen yliopiston lahjakortti: Innosta oppimaan

Avoimen yliopiston lahjakortti on lahja, joka innostaa ja suuntaa tulevaan. Se tarjoaa oppia ja elämyksiä ja hyödyttää pitkään uusina tietoina ja taitoina. Opintoja voi suorittaa joustavasti verkon välityksellä. Lähiopetusta tarjoamme myös Jyväskylässä, Kokkolassa ja Helsingissä.

Muista läheistä avoimen yliopiston lahjakortilla. Se tarjoaa mahdollisuuksia: osaamista, uuteen tutustumista, elämyksiä ja keinoja suunnata omaa tulevaisuutta. Tämä lahja on helppo paketoida ja antaa ystävälle. Sen käyttäminen ilahduttaa pitkään, osaamisena läpi elämän. 

Avoimessa voi opiskella niin yksittäisiä kursseja kuin opintokokonaisuuksiakin. Laajemmista opinnoista tai useisiin eri tieteenaloihin tutustumisesta haaveilevan lahjahankinnassa on hyvä muistaa avoimen yliopiston hinnasto: 15 euroa opintopistettä kohti. Lahjakortin voi ostaa 30–150 euron arvoisena lomakkeen vaihtoehtojen mukaisesti. Opintoihin ilmoittaudutaan kurssikohtaisesti opinto-oppaassa. Kurssien laajuus on tyypillisesti 2–5 opintopistettä.

Tutustumista akateemiseen opiskeluun tai tavoitteellista suorittamista

Avoimen yliopiston laajasta opintotarjonnasta voi valita yksittäisiä opintojaksoja tai opintokokonaisuuksia ja opiskella omaan tahtiin. Avoimessa yliopistossa voi suorittaa tavoitteellisesti tietyn alan opintoja tai vaikkapa tutustua eri tieteenaloihin ja oppia akateemisia opiskelutaitoja.

Kaikkiaan opintotarjonnassa on laaja valikoima eri tieteenalojen opintoja ja monitieteisiä opintoja, kaikista Jyväskylän yliopiston tiedekunnista. Opinnot ovat JYU tiedekuntien opetussuunnitelmien mukaisia ja ne voi hyväksilukea osaksi tutkintoa. 

Valtaosa opinnoista on suoritettavissa joustavasti etäopintoina ja verkko-opintoina, myös työn ohella. Lähiopetusta avoin yliopisto tarjoaa Helsingissä, Jyväskylässä ja Kokkolassa. 

Tutustu opintotarjontaamme ja anna lahjaksi oppimisen iloa ja mahdollisuuksia!