Anna lahjaksi avoimen yliopiston lahjakortti: lahja, jolla tehdään tulevaisuutta

Avoimen yliopiston lahjakortti on lahja, joka suuntaa tulevaan. Se tarjoaa oppia ja elämyksiä ja hyödyttää pitkään uusina tietoina ja taitoina. Opintoja voi suorittaa joustavasti verkon välityksellä. Lähiopetusta tarjoamme myös Helsingissä. Kaikkiaan opintotarjonnassa on noin 50 oppiainetta.

Muista valmistunutta avoimen yliopiston lahjakortilla. Se tarjoaa mahdollisuuksia: osaamista, elämyksiä ja keinoja suunnitella tulevaisuutta. Tämä lahja on helppo paketoida ja myös pakata vaikkapa muuttokuormaan. Sen käyttäminen ilahduttaa pitkään, osaamisena läpi elämän. 

Avoimessa voi opiskella niin yksittäisiä kursseja kuin opintokokonaisuuksiakin. Laajemmista opinnoista tai useisiin eri tieteenaloihin tutustumisesta haaveilevan lahjahankinnassa on hyvä muistaa avoimen yliopiston hinnasto: 15 euroa opintopistettä kohti. Opintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan. Kurssien laajuus on tyypillisesti 2–5 opintopistettä.

Tutustumista akateemiseen opiskeluun tai tavoitteellista suorittamista

Avoimen yliopiston laajasta opintotarjonnasta voi valita opinnoikseen yksittäisiä opintojaksoja tai opintokokonaisuuksia. Avoimessa yliopistossa voi suorittaa tavoitteellisesti tietyn oppiaineen opintoja tai vaikkapa tutustua eri tieteenaloihin ja oppia akateemisia opiskelutaitoja. Avoimet opinnot ovat erinomainen viettää välivuotta ja opiskella omaan tahtiin. 

Kaikkiaan opintotarjonnassa on noin 50 oppiainetta, kaikista Jyväskylän yliopiston tiedekunnista. Opinnot ovat JYU tiedekuntien opetussuunnitelmien mukaisia ja ne voi hyväksilukea osaksi tutkintoa. 

Valtaosa opinnoista on suoritettavissa joustavasti etäopintoina ja verkko-opintoina, myös työn ohella. Lähiopetusta avoin yliopisto tarjoaa Helsingissä ja Jyväskylässä. 

Tutustu opintotarjontaamme ja anna lahjaksi oppimisen iloa ja mahdollisuuksia!