Urheilun juhlaa Harjun stadionilla! Avoin on mukana Motonet GP-kisassa

Avoin yliopisto on mukana Harjun stadionilla järjestettävässä huippuyleisurheilun Motonet GP-kilpailussa yhteistyökumppanin roolissa. Kannustamme jokaista urheilijaa kohti tavoitteitaan, mutta erityisesti peukutamme kummiurheilijoillemme, jotka treenaamisen ohella opiskelevat avoimessa yliopistossa. Kisapäivänä tenttikirjat saavat pysyä sivummalla.

Yleisurheilun huiput kohtaavat Jyväskylässä keskiviikkona 7.6. Harjulla Motonet GP-kisassa. Avoin yliopisto on mukana urheilutunnelmissa! Olemme järjestävän seuran, Jyväskylän Kenttäurheilijoiden, Verso-tiimin kumppani. 

Tsempit kisaan, Elmo & Venla!

Kummiurheilijoistamme GP-kisassa nähdään pikajuoksija ja -aituri Elmo Lakka ja korkeushyppääjä Venla Pulkkanen, jotka urheilu-uransa ohella opiskelevat avoimessa yliopistossa. Jännittävä ilta tulossa!

Elmo Lakka starttaa GP:ssa 110 metrin aidoissa: ”Odottavaisin mielin keskiviikon startteja kohti! Mahtavaa päästä pitkästä aikaa kotiyleisön eteen näyttämään, miten kevään harjoittelu on purrut. Toivottavasti saadaan katsomoon kunnolla porukkaa kannustamaan urheilijoita”, hän sanoo.

”Odotan innolla alkavaa kesää, ja oma kisakausi on erityisen kiva startata kotistadionilla Jyväskylän Motonet GP:ssä. Kovat kisat kotiyleisön kannustuksessa ovat meille urheilijoille huippuhetkiä ja uskonkin, että Harjulle rakentuu upea tunnelma keskiviikkoiltana”, korkeuskisaan osallistuva Venla Pulkkanen sanoo.