Avoin opinnoille 4.10. Musiikkitalolla: Tekoälyä ja inhimillisyyttä, ideoita sosiaalityön osaamishaasteisiin

Avoin opinnoille -tapahtuma tarjoaa 4.10. Musiikkitalolla klo 16-20 ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja henkilöstöjohtamisen ja aikuiskasvatustieteen sekä sosiaalityön kentiltä. Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston johtaja Jukka Lerkkanen puhuu jatkuvan oppimisen kysymyksistä. Tilaisuus on kaikille avoin. Ilmoittauduthan mukaan!

Avoin opinnoille -tapahtuma (Musiikkitalo, Kansalaistori 2) on avointen yliopisto-opintojen ajankohtaistapahtuma, jossa kuulet asiantuntijapuheenvuoroja ja saat vinkkejä ja ohjausta opiskeluun. Koko tapahtuman ajan klo 16-20 autamme opintojen suunnittelussa ja pidämme opintojen suorittamisessa henkilökohtaisesti tukevan Tsemppaamon ovet avoinna. Ilmoittaudu mukaan. Ohjelmassa on seuraavaa:

Klo 16-17.30 Ohjausta, tukea ja tsemppiä opintoihin, kahvitarjoilu

• Tule paikalle ja juttele avointen yliopisto-opintojen asiantuntijoiden sekä oppiaineiden yliopistonopettajien kanssa. Saat apua opintojen suunnitteluun ja sinua kiinnostavan oppiaineen valintaan sekä tukea opintojen suorittamiseen.
  • Voit varata henkilökohtaisen ohjausajan tästä linkistä tai tulla käymään silloin kun sinulle sopii. Jos olet kiinnostunut tukintotavoitteisesta opiskelusta, varaa henkilökohtainen ohjausaika.
  • Opiskelun tukemiseen keskittyvä Tsemppaamo palvelee henkilökohtaisesti koko tapahtuman ajan non-stopina.

Klo 17.30 Avoin yliopisto jatkuvan oppimisen mahdollistajana, KT Jukka Lerkkanen, johtaja, Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

• Mikä on avoimen yliopisto-opiskelun rooli jatkuvan oppimisen kentässä? Millaisia tarpeita työelämän ja yhteiskunnan muutos jatkuvalle oppimiselle asettavat? Kuinka avoimet yliopistot pystyvät näihin kysymyksiin vastaamaan?

Klo 18 Tekoäly työelämässä - inhimillisyyden uusi aika, KT, KTM Kirsi Saurén, yliopistonopettaja, henkilöstöjohtaminen ja aikuiskasvatustiede

Klo 18:30 Sosiaalityön ydintä tavoittamassa, VTL Sirpa Tapola-Tuohikumpu ja YTL Helky Häkli, yliopistonopettajat, sosiaalityö

• Osaamisen vahvistamista sosiaalityön kentällä, Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston tarjoamat alan opiskelumahdollisuudet

Klo 19-20 Kysy, keskustele, tutustu – Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston asiantuntijat ovat paikalla Sinua varten

• Tule keskustelemaan sinua kiinnostavasta oppiaineesta, tutkintotavoitteisista opinnoista ja opiskelusta avoimessa yliopistossa.

Nähdään Musiikkitalolla 4. lokakuuta!

Tulevien Avoin opinnoille -tapahtumien ajankohdat

KK4A5671.jpg