Avoin opinnoille 8.11. Helsingissä: ohjausta, verkostoitumista, puheenvuoroja johtamisesta ja viestinnästä

Nähdään Helsingissä Avoin opinnoille -tapahtumassa. Saat ohjausta opintojen suunnitteluun ja tukea niiden suorittamiseen. Kuulet puheenvuorot johtamisen ja viestinnän ja median oppiaineiden alueilta. Jos olet jo suorittanut opintoja meillä, olet tervetullut opiskelija-alumnien tapaamiseen.

Avoin opinnoille -tapahtuma on mahdollisuus juuri sinulle. Tule kuulemaan puheenvuoroja, saamaan ohjausta avoimissa yliopisto-opinnoissa ja niiden suunnittelussa sekä verkostoitumaan muiden nykyisten ja tulevien opiskelijoiden kanssa. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tapahtumapaikkana on Helsingin Kalasatamassa sijaitseva Diak-ammattikorkeakoulu (Kyläsaarenkuja 2). 

Ilmoittaudu mukaan, varaa henkilökohtainen ohjausaikasi ja ilmoita tulostasi opiskelija-alumnien tapaamiseen, jossa saat muun muassa vertaistukea ja tietoa opiskelijalähettilyydestä. 

Tsemppaamo tarjoaa tukea opintojen suorittamiseen – sinne voit tulla aikaa varaamatta ja kysyä sinua askarruttavia asioita opiskelusta.

Tule, kuule, kysy ja verkostoidu!

Puheenvuorot 8.11. Avoin opinnoille -tapahtumassa pitävät kauppatieteiden oppiaineen opettaja Piia Leppämäki ja Viestintä ja media -oppiaineen opettaja Heljä Koski. Paikalla on myös muiden oppiaineiden opettajia ja koulutuspäälliköitä. Henkilökuntamme on paikalla sinua varten, tule, kuule ja kysy!

Avoin opinnoille -tapahtuman ohjelma 8.11.:

Klo 16.30 alkaen saat tukea opintojen suorittamiseen Tsemppaamosta & etukäteen varattavat henkilökohtaiset ohjausajat –kirjaa kalenteriisi oma aikasi

Klo 17.20 Tervetuloa Avoin opinnoille -tapahtumaan! Jukka Lerkkanen, johtaja, Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto.

Klo 17.30 Johtamisen puheenvuoro: Jaettu johtajuus – kun jokainen on johtaja, Piia Leppämäki, yliopistonopettaja, johtaminen. Lue Piia Leppämäen blogi jaetusta johtamisesta

Klo 18 Viestinnän puheenvuoro: Avoimuus viestinnän megatrendinä, Heljä Koski, yliopistonopettaja, viestintä ja media, viestinnän johtaminen. Lue Heljä Kosken blogi yhteisestä viestinnän vastuusta työyhteisöissä.

Klo 18.30 Opiskelija-alumnien tapaaminen – hetki vertaisille ja verkostoitumiselle. Lue lisää opiskelija-alumnien tapaamisesta ja opiskelijalähettilyydestä.

Klo 18.30–19.30 Keskustelua, apua opintojen suunnitteluun, opettajien tapaamisia. Paikalla on avoimen yliopiston yliopistonopettajia ja koulutuspäälliköitä.

Ilmoittaudu mukaan 8.11. tapahtumaan: Ilmoittaudu