Kaksi avointa yliopistoa yhdessä: Mitä se tarkoittaa käytännössä?

JYU avoin ja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoin yliopisto toimivat nyt yhtenä organisaationa: Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto palvelee nyt myös Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa, ja tarjolla on entistä laajempi opintotarjonta. Mitä yhdistyminen tarkoittaa käytännössä? Tästä löydät vastauksia kysymyksiin.

Kokkolan yliopistokeskuksessa avoimen yliopiston tuttu ja osaava henkilökunta palvelee jatkossakin. Tarjolla on koko JYU avoimen yliopiston laaja opintotarjonta, joka on opiskeltavissa pääosin verkon välityksellä. Lähiopetusta on tarjolla Jyväskylässä, Kokkolassa ja Helsingissä sekä avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksissa eri puolilla Suomea. 

Lyhyesti: Jatkossa opintoihin ilmoittaudutaan JYU avoimeen yliopistoon. Ohjeita opiskeluun saat avoin.jyu.fi -verkkosivuilta ja JYU avoimen yliopiston opinto-oppaasta, josta löydät ilmoittautumislinkit kursseille. JYU avoimen opiskelijan kartta opastaa oikeaan opintojen eri vaiheissa. 

Jos olet ilmoittautunut opintokokonaisuuteen Kokkolan yliopistokeskuksen avoimeen yliopistoon ennen kesäkuuta 2021, saat ohjeet kokonaisuuden suorittamiseen opettajaltasi. Löydät näistä opinnoista vastaavan opettajan yhteystiedot opinto-oppaasta ko. oppiaineen kohdalta. 

Muistathan, että aina voit kysyä. Opintopalvelumme ovat sinua varten yleisissä opintojen käytäntöihin liittyvissä kysymyksissä. Help.jyu-palvelun kautta voit lähettää viestin opintopalveluihin. Oppiaineisiin liittyviä kysymyksiä voit kysyä opettajiltamme (yhteystiedot opinto-oppaassa). 

Avoimen yliopiston ohjaustapahtumat ovat sinua varten. Infot ja ohjauspäivät ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tervetuloa opintojen pariin!

Seuraathan JYU avointa yliopistoa somessa! Uutiskirjeemme voit tilata tästä.