Draamakasvatusta tulevaan lukuvuoteen: hae draaman perusopintoihin nyt

Draamakasvatuksen perusopintoihin haetaan nyt. Mikäli oppiminen ja opettaminen draaman keinoin kiinnostaa, tule mukaan! Haku Jyväskylän ja Helsingin ryhmiin on auki 19.8. saakka. Tampereen Kesäyliopistossa perusopintoihin haetaan 11.8. mennessä.

Draamakasvatus on oppimista ja opettamista, joka sopii eri aloille ja eri tilanteisiin aina kouluista sairaaloihin ja yritysmaailmaan. Se on tutustumista itseen ja ympäristöön taiteen ja ilmaisun keinoin. Kaikella tällä on tutkittu, tieteellinen pohja.

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto tarjoaa draamakasvatuksen perusopintojen opetusta Jyväskylässä ja Helsingissä alkavan lukuvuoden aikana. Tampereella draamakasvatusta voi opiskella Tampereen Kesäyliopistossa. Näihin opintoihin haku on auki nyt: kirjoita hakemuksesi ja tule mukaan draaman maailmaan.

Hae mukaan draamakasvatuksen opintoihin:

Mahdollisuuksia draaman hyödyntämiseen on valtavasti

”Aloittaessani opinnot en varsinaisesti tiennyt mitä draamakasvatus oikein on ja mitä kaikkea opinnot piti sisällään tai miten niitä voisin hyödyntää omassa ammatissani. Pikkuhiljaa aloin huomata, että mahdollisuuksia opintojen hyödyntämiseen omassa ammatissani oli valtavasti. Opiskelut avasivat myös aivan uusia ovia ja ulottuvuuksia työmaailmassa. Lähijaksojen opettajat olivat todella taitavia ja inspiroivia sekä he jakoivat meille runsaasti omia kokemuksiaan draamakasvatuksen mahdollisuuksista”, kirjoittaa draamakasvatuksen perusopinnot Tampereen Kesäyliopistossa suorittanut Lotta Kaarla.

Lotan opiskelijatarinan voit lukea tästä linkistä.