Opiskele kesällä: EduFutura-oppilaitosten yhteiset kesäopinnot

Mitä opiskelijat tekevät kesällä? No opiskelevat tietenkin! Avoin yliopisto ja informaatioteknologian tiedekunta on mukana tarjoamassa opintomahdollisuuksia kesän ajalle EduFutura-oppilaitosten (JYU, JAMK ja Gradia) opiskelijoille.

Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus valita kesäopintoja oppilaitosten yhteisestä tarjonnasta. Oman osaamisen täydentäminen tai syventäminen on näin mahdollista myös muun kuin oman oppilaitoksen tarjoamilla kursseilla.

Avoimen yliopiston tarjoamille kesäkursseille on rajatusti paikkoja ja niille ilmoittaudutaan kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla EduFutura-kesäopinnot linkin kautta. Informaatioteknologian tiedekunnan EduFutura-kesäopinnoissa ei ole opiskelijamäärän kiintiötä.

HUOM! Nämä avoimen yliopiston kesäopinnot on tarkoitettu ainoastaan JAMKin ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian tutkinto-opiskelijoille. Muut avoimen yliopiston kesäopinnot löydät täältä.

Avoimen yliopiston EduFutura-kesäopintotarjonta

Aikuiskasvatustieteen perusopinnot

Erityispedagogiikan perusopinnot

Kauppatieteet

Kemian perusopinnot

Kirjallisuuden perusopinnot

JYU informaatioteknologian tiedekunnan EduFutura-kesäopintotarjonta

Informaatioteknologian tiedekunnan kesäopetukseen voi tästä linkistä. Tarjonta päivittyy kevään aikana.

EduFuturan kesäopintotarjonta

EduFutura

Jyväskylän yliopiston kesäopinnot Jyväskylän yliopiston omille tutkinto-opiskelijoille