13.02.2018

EduFutura kesäopinnot

Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus valita kesäopintoja oppilaitosten yhteisestä tarjonnasta. Oman osaamisen täydentäminen tai syventäminen on näin mahdollista myös muun kuin oman oppilaitoksen tarjoamilla kursseilla.

Kesäkursseille on rajatusti paikkoja ja niille ilmoittaudutaan kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla EduFutura-kesäopinnot linkin kautta.

HUOM! Nämä avoimen yliopiston kesäopinnot on tarkoitettu ainoastaan JAMKin ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian tutkinto-opiskelijoille. Muut avoimen yliopiston kesäopinnot löydät täältä.

Avoimen yliopiston EduFutura-kesäopintotarjonta

Ilmoittautumisaika on päättynyt 22.4.

Aikuiskasvatustieteen perusopinnot

Erityispedagogiikan perusopinnot

Kauppatieteet

Kemian perusopinnot