EduFutura-kesäopinnot: tutustu Jyväskylän oppilaitosten yhteiseen kesätarjontaan

Opiskele kesällä! Jyväskylän alueella toimiva EduFutura tarjoaa opiskelijoilleen kesäopintomahdollisuuksia yli oppilaitosrajojen. Mikäli opiskelet JYU:ssa, JAMKissa tai Gradiassa, poimi kesän ohjelmaasi tarjonnasta ne EduFutura-opinnot, jotka sopivat parhaiten juuri sinulle.

EduFutura Jyväskylän kesäopinnot ovat nyt opiskelijoiden ulottuvilla. EduFuturan verkkosivulta löytyy linkit kaikkien EduFutura-oppilaitosten yhteiseen kesäopintotarjontaan. Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin oppilaitoksen omilla sivuilla.

Jyväskylän yliopiston EduFutura-kesäopintojen tarjonnassa on avoimen yliopiston ja informaatioteknologian tiedekunnan tarjoamia opintoja. 

Laaja kesäopintotarjonta JYU:n, JAMKin ja Gradian opiskelijoille 

Opintoihin voivat hakea Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opiskelijat. Kesäopintoja on noin 50 erilaista ja opiskelupaikkoja 500. 

Kesäopinnot mahdollistavat opintojen jakamisen joustavasti eri ajankohtiin. Oppilaitosten EduFutura-yhteistyö mahdollistaa opiskelijan osaamisen täydentämistä tai syventämistä myös muun kuin oman oppilaitoksen tarjoamilla kursseilla.

Opinnot suoritetaan pääosin verkko-opintoina, ja ne ovat maksuttomia. Opintotarjotin on monipuolinen. Opiskella voi esimerkiksi 3D-tulostusta, henkilöstöjohtamista, yrittäjyyden perusteita, kieliopintoja sekä opiskella kuntoutuksen perusteita ammatillisena perustasona, alempana korkeakoulutasona tai ylempänä korkeakoulutasona.

Tutustu avoimen yliopiston kaikille avoimiin kesäopintoihin

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopisto järjestävät EduFutura-opintojen lisäksi myös muita monipuolisia kesäopintoja.

Avoimen yliopiston kaikille avoimeen kesäopintotarjontaan voit tutustua tästä linkistä (maksullinen tarjonta). Kaikkiaan avoimen yliopiston opinnot on joustavasti suoritettavissa ympäri vuoden. Valtaosa opinnoista tehdään verkon välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Avoimen yliopiston opinnot ovat avoimia kaikille ilman pohjakoulutusvaatimuksia.

Oppimisen iloa myös kesäaikaan!

Kuva: Jake Givens