Elämän perusedellytykset tutuiksi: Bio- ja ympäristötieteitä kaikille

Kiinnostavatko ympäristöaiheet ja elämän edellytykset? Miten ympäristömme toimii? Mikä on biomi? Millaisia ilmiöitä ympärillämme on? Bio- ja ympäristötieteiden opinnot saa hyvin alkuun Elämän perusedellytykset maapallolla -kurssilta.

Ympäristön toiminnan ymmärtämistä tarvitaan nykyään alalla kuin alalla. Siitä on hyötyä ja iloa myös luonnossa kulkiessa ja omaa arkea pohtiessa. Avoimessa yliopistossa tutkittuun tietoon pohjautuvat bio- ja ympäristötieteiden opinnot ovat kaikille avoimet, ilman hakua tai pohjakoulutusvaatimuksia.

Opinnot starttaavat erinomaisesti Elämän perusedellytykset maapallolla -kurssilla. Se tarjoaa johdannon ympäristön ilmiöihin, jotka toimivat kaikkialla ympäristössämme. Opit muun muassa energiavirroista ja niiden kierrosta, tutustut ilmakehän toimintaan ja fotosynteesiin sekä tärkeimpiin biomeihin - eli ekosysteemeiden muodostamiin laajoihin kokonaisuuksiin.

Mitä kaikkea avoimessa voi opiskella bio- ja ympäristötieteissä?

Ehkäpä innostut myös alan muista kursseista? Avoimessa yliopistossa voit opiskella bio- ja ympäristötieteiden perusopinnot ja useita aineopintojen jaksoja. Jos haaveilet alan tutkinnosta, muista avoimen yliopiston väylät biologian tutkinto-ohjelmaan sekä Luonnonvarat ja ympäristö -tutkinto-ohjelmaan Jyväskylän yliopistoon! Opintoihin JYU avoimessa ilmoittaudutaan kurssikohtaisesti.

Huomasithan Planetaarinen hyvinvointi -opinnot!

Maksuttomat ja kaikille avoimet Planetaarinen hyvinvointi -verkkokurssit voit opiskella sinulle sopivassa rytmissä lähes koska tahansa. Opinnoista on avattu kolme ensimmäistä kurssia, ja neljäs on luvassa tämän lukukauden aikana. Johdantokurssin voit opiskella suomeksi tai englanniksi. Tutustu, ilmoittaudu ja opiskele! Planetaarinen hyvinvointi -kurssit opiskellaan onlinecourses.jyu.fi -alustalla. Muistathan kirjautua kun suoritat kursseja.