Erityispedagogiikan perusopinnot paikallisesti ohjattuna Keuruulla

Kiinnostaako erityispedagogiikka? Hyötyisitkö sen osaamisesta työssäsi tai vapaa-ajallasi? Keuruulle on suunnitteilla paikallisesti ohjattu ryhmä erityispedagogiikan perusopintojen suorittamisen tueksi vuoden 2020 aikana. Koulutus-, kasvatus- ja ohjausalalla erityispedagogiikan osaamiselle on tarvetta. Ilmoittaudu mukaan ja opi uutta!

Keuruun alueelle on suunnitteilla paikallisesti ohjattu ryhmä erityispedagogiikan perusopintojen suorittamiseen avoimessa yliopistossa. Ilmoittaudu ryhmään viimeistään 15.1.2020.

Ryhmän tavoitteena on perusopintokokonaisuuden suorittaminen vuoden 2020 aikana. Sitä ohjaa Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opettaja, joka tukee ja ohjaa opintojen suorittamisessa Keuruulla pidettävissä ohjaustapaamisissa.

Erityispedagogiikkaa tarvitaan kaikilla koulutustasoilla

Erityispedagogiikan osaamista tarvitsevat henkilöt, jotka kohtaavat päivittäin työssään erityistä tukea tarvitsevia ihmisiä. Esimerkiksi luokanopettajat, koulunkäynninohjaajat, kehitysvammaohjaajat sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö hyötyvät erityispedagogiikan opinnoista. Osaamisesta on hyötyä kaikilla koulutustasoilla ja erilaisissa ohjaustehtävissä niin lasten ja nuorten kuin aikuisten parissa.

Erityispedagogiikan perusopintojen keskiössä ovat yksilöllisyys, moniammatillisuus ja perhelähtöisyys.

Ryhmän tuki on apu opinnoissa

Avoimen yliopiston erityispedagogiikan opintokokonaisuus (laajuus 25 opintopistettä, opintomaksu 250 euroa) on mahdollista suorittaa joustavasti omassa tahdissa verkon välityksellä. Paikallisesti ohjattu ryhmä on erinomainen tuki ja kannustaja opintojen suorittamiseen.

Lisätietoja: