16.02.2018

Helsingissä 24.3. Avoimet opintopolut - tapaa meidät Kampissa!

Olemme mukana Avoimet opintopolut -tapahtumassa Helsingin Kampissa 24.3. lauantaina. Tule keskustelemaan kanssamme, niin suunnitellaan sinulle yhdessä sopivat opinnot.

Tiesithän, että voit opiskella suurta osaa opinnoistamme myös pääkaupunkiseudulta käsin? Tarjoamme lähiopetuksiamme Jyväskylän lisäksi myös Helsingissä. Lisäksi valita voit tietysti myös laajasta joukosta etä- ja verkko-opintojamme.

Tule keskustelemaan kanssamme Avoimet opintopolut -tapahtumassa Helsingin Kampissa lauantaina 24.3., niin jutellaan yhdessä lisää ja suunnitellaan sinulle sopivia opintopolkuja. Mietit sitten uranvaihtoa, työssä kehittymistä, välivuotta tai vain haluaisit tyydyttää yleistä opiskelunjanoasi, tapahtuma on juuri sinua varten! Olemme paikalla 9-18 Kampin keskusaukiolla yhdessä muiden avointa korkeakouluopetusta pääkaupunkiseudulla tarjoavien oppilaitosten kanssa.